Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policajci’ obranili naslov državnih prvaka u gađanju pištoljem Drulov, ekipa Karlovca i Vlado Cindrić drugoplasirani

Ekipa Policajca pogodila je 79 krugova više od drugoplasiranog Karlovca, a 113 više od trećeplasiranog čakovačkog Mihovila.

KARLOVAC – Ekipa Streljačkog kluba Policajac obranila je naslov državnih prvaka u gađanju malokalibarskim serijskim pištoljem Drulov na 50 metara na Prvenstvu Hrvatske održanom jučer u Karlovcu. Ekipa Karlovca bila je srebrna, a u pojedinačnom dijelu Vlado Cindrić iz Policajca također drugoplasirani.

Pet ekipa nastupilo je u ekipnom dijelu spomenute dicipline, a ‘policajci’ u sastavu Vlado Cindrić, Matija Cindrić i Slavko Matanić prilično uvjerljivo obranili su naslov državnih prvaka s ukupno pogođenih 1.436 krugova, čak 79 više od drugoplasiranog Karlovca (Vjekoslav Vidović, David Bencetić i Tihomir Trgovčić), odnosno 113 više od trećeplasiranog Mihovila iz Čakovca.

U pojedinačnom dijelu Vlado Cindrić iz Policajca je državni doprvak s 508 pogođenih krugova, iza pobjednika Zorana Horvata iz čakovačkog Mihovila s 510, a ispred trećeplasiranog Borisa Kovačića iz koprivničke Podravke sa 494 pogođena kruga. Matija Cindrić iz Policajca bio je četvrtoplasirani sa 480 pogođenih krugova.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vodeća Duga Resa 1929 ‘prošetala’ Turnjem, Croatia ’78 odnijela bodove iz Malog Erjavca