Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Život Županija Podijeli

Policija donirala Centar za rehabilitaciju

Oni su dobrovoljnim prilozima ukupno prikupili 10.310 kuna te za šest i pol tisuća kupili spomenuto pomagalo ozaljskom Centru. ‘Dobili smo terapijsko pomagalo koje se zove paralelne ručke i on je isključivo za teže pokretne korisnike. Od 140 korisnika 50 će ih koristiti pomagalo, pojasnila je ravanteljica Centra Dijana Galović zahvalivši načelniku PU karlovačke Josipu […]

Oni su dobrovoljnim prilozima ukupno prikupili 10.310 kuna te za šest i pol tisuća kupili spomenuto pomagalo ozaljskom Centru.

‘Dobili smo terapijsko pomagalo koje se zove paralelne ručke i on je isključivo za teže pokretne korisnike. Od 140 korisnika 50 će ih koristiti pomagalo, pojasnila je ravanteljica Centra Dijana Galović zahvalivši načelniku PU karlovačke Josipu Čeliću koji je osobno uručio dar. Istaknuo je da je odaziv njegovih kolega ovoj humanitarnoj akciji bio velik.

‘Posao policije je da štiti i pomaže kad je to moguće. I kad smo išli s prijedlogom za ovu pomoć i stvarno se odazvao veliki broj i meni je zadovoljstvo da smo to uspjeli riješiti’, kazao je.

Ostatak novca također je usmjeren u humanitarne svrhe. Policija ga je već uplatila za liječenje 12-godišnjeg Jakova Rubida.

Pročitajte i ovo

NIJE PREMA UPUTAMA

Komora dentalne medicine upozorila: Rad dentalnih ordinacija u Karlovačkoj županiji neodgovarajuće organiziran