Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Život AKO PIJEŠ, NE VOZI Podijeli

Policija upozorava: Dok traju Dani piva policija će pojačano kontrolirati vozače, roditelji pazite na maloljetnike

Policija će pomno pratiti petodnevnu manifestaciju kako bi prošla u veselom ozračju

Karlovačka policija i za ovogodišnje će Dane piva imati pune ruke posla ne bi li opća sigurnost građana ostala zadovoljavajuća.

Zato upozoravaju Karlovčane, ali i sve ostale posjetitelje da paze na svoje stvari – zaključavaju automobile i zatvaraju im prozore, ali i da na vidljivim mjestima u vozilu ne ostavljaju torbice ili neke druge vrijedne predmete.

Podsjećaju i mlade, posebno maloljetne osobe i njihove roditelje na gradsku odluku o zabrani konzumiranja, nošenja i posjedovanja alkohola na javnim mjestima u Karlovcu te na zabranu noćnih izlazaka maloljetnicima nakon 23 sata.

Vozači će također biti pod pojačanim nadzorom pa će svima onima koji su pili alkohol autobus, taxi, trijezan prijatelj ili obično pješačenje biti pametnija opcija za odlazak s Dana piva.

Što se tiče parkiranja policija također upozorava vlasnike da ih ne ostavljaju na zelenim površinama ili tamo gdje parkiranje nije predviđeno.

– Sve sudionike u prometu, i vozače i pješake pozivamo na poštivanje prometnih propisa i oprez prilikom sudjelovanja u prometu. Posebno upozoravamo pješake da se kreću isključivo nogostupima, a da za prelazak preko kolnika koriste najbliže obilježene pješačke prijelaze. Vjerujemo da će posjetitelji uvažiti naše preporuke te da će svojom savjesnošću i našim angažmanom i ovogodišnje Dane piva provesti u veselom i lijepom ozračju, poručuju iz PU karlovačke.

Foto: Arhiva RM

Pročitajte i ovo

MARATON NA KORANI

Romano Mužak i Ivana Žigman prvi na Finswimming maratonu Korana