Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

‘Policijaci’ obranili naslov prvaka Hrvatske u serijskom MK pištolju Drulov, Matija Cindrić pojedinačno srebrni

Karlovački strijelci imali su 79 krugova više od drugoplasirane Podravke, dok je Matija Cindrić pogodio 9 krugova manje od Ivice Takača iz čakovečkog Alzasa.

Strijelci karlovačkog Policajca obranili su ekipni naslov državnih prvaka u gađanju serijskim malokalibarskim pištoljem Drulov na 50 metara, a Matija Cindrić je u pojedinačnoj konkurenciji osvojio srebro.

Prvenstvo Hrvatske održano je u Karlovcu na Streljani Jamadol, a ‘policajci’ su u ekipnoj konkurenciji bili vrlo uvjerljivi te s ukupno pogođenih 1.483 kruga obranili naslov prvaka, sa 79 krugova više od drugoplasirane koprivničke Podravke, odnosno 84 kruga više od trećeplasiranog Mihovila iz Čakovca. Strijelci Karlovca bili su četvrtoplasirani s tri kruga manje od Čakovčana.

U pojedinačnoj konkurenciji Matija Cindrić okitio se srebrom s 503 pogođena kruga, devet manje od pobjednika Ivice Takača iz čakovečkog Alzasa, a sedam više od brončanog Zorana Horvata iz Mihovila. Vlado Cindrić bio je četvrti s pet krugova manje od Horvata, a Slavko Matanić peti sa 489 krugova. Najbolji predstavnik Karlovca bio je Vjekoslav Vidović na 7. mjestu sa 476 krugova, a najbolji predstavnik Duge Rese Mladen Mataković na 12. poziciji sa 464 kruga.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti