Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac KREĆE SE Podijeli

Pomiče se lista za upis u karlovačke vrtiće

Sedmero najmlađih još nema mjesto u jaslicama, u mlađim skupinama lista se pomiče za 12 mjesta, a Montessori ima slobodnih 14

U gradskoj upravi u Karlovcu i dalje pokušavaju u gradske vrtiće smjestiti svu djecu s oba zaposlena roditelja, a koji su ipak ostali ispod crte.

Lista se pomiče, ali vrlo sporo. Poznato je da je neupisano ostalo ukupno stotinu djece koja su imala sve uvjete, koliko ih je trenutno bez mjesta nije poznato tek iz Grada javljaju o pomicanju liste.

– Nakon završenih upisa stanje na listama reda prvenstva je sljedeće: sedmero djece jasličke dobi čija su oba roditelja zaposlena ostalo je neupisano, na listi reda prvenstva djece mlađe dobi (godišta 2015./2016.) lista će se pomaknuti za 12 mjesta, kao i lista reda prvenstva djece srednje mlađe dobi (godišta 2014./2015.) koja će se također pomaknuti za 12 mjesta. U Montessori programu imat ćemo slobodnih 14 upisnih mjesta, što će se ponuditi roditeljima prema listi reda prvenstva.

Ažurirana lista objavit će se u ponedjeljak nakon što se kontaktiraju roditelji djece koja su se prema listi pomaknula i u međuvremenu ostvarila mjesto u vrtiću.

– I nadalje će se pratiti stanje upisa u vrtiće, a za svu ostalu djecu čija su oba roditelja zaposlena pokušat će se naći adekvatna rješenja vezana uz smještaj djece u vrtićkim objektima, kažu u Gradu.

Pročitajte i ovo

OD 1. VELJAČE

Niže cijene grijanja za Karlovčane na Gradskoj toplani