Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Pomoć stiže na adrese triju obitelji

Ove godine, sa Savezom udruga osoba s invaliditetom dogovoreno je da se predviđenih 35 tisuća kuna uputi na četiri adrese. – Donirat ćemo 20 tisuća kuna mladoj djevojci s teškim invaliditetom, obitelji u kojoj je dvoje malodobne djece s mentalnom retardacijom nabaviti osobno računalo, kao i djevojčici čija je majka gluhoslijepa osoba, a otac gluha […]

Ove godine, sa Savezom udruga osoba s invaliditetom dogovoreno je da se predviđenih 35 tisuća kuna uputi na četiri adrese.

– Donirat ćemo 20 tisuća kuna mladoj djevojci s teškim invaliditetom, obitelji u kojoj je dvoje malodobne djece s mentalnom retardacijom nabaviti osobno računalo, kao i djevojčici čija je majka gluhoslijepa osoba, a otac gluha osoba – rekao je stručni savjetnik Dražen Adamić.

Osim toga, Grad će kupiti i 50 komada knjiga ‘Slijedi me! – Informativni vodič za osobe s invaliditetom’ za potrebe članova svih udruga osoba s invaliditetom.
– Takve će knjižice osobama s invaliditetom dati niz korisnih informacija, a podijelit ćemo ih prema kriteriju Saveza udruga osoba s invaliditetom – kazao je Adamić.

Pročitajte i ovo

PRAKTIČNO

Spojena parkirališta kod vrtića Grabrik. Nema više metrima u rikverc, izlazak sada puno sigurniji