Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Crna kronika NIJE IZDRŽAO Podijeli

Potražni pas Rex noćas podlegao ozljedama koje su mu nanijeli nepoznati počinitelji

Prije točno tjedan dana Rex je u svom dvorištu iznenadio provalnike koji su ga tada teško ozlijedili

Potražni vatrogasni pas DVD-a Karlovac, njemački ovčar Rex, noćas je uginuo od posljedica udarca kojeg je zadobio prije tjedan dana od još uvijek nepoznatih počinitelja.

– Na žalost Rexi nije izdržao, unatoč dobrim prognozama imao je moždani udar u noći s petka na subotu i od tada je bio gotovo nepokretan. Uginuo je rano jutros u svojoj kući. Hvala svima na podršci, objavio je na svom Facebook profilu njegov vlasnik Dejan Ranitović.

Podsjetimo, Rexa je prošle subote kasno navečer netko nepoznat teško ozlijedio jakim udarcem po glavi kada ih je ovaj predivan pas iznenadio u svom dvorištu dok su pokušavali krasti. Unatoč svim prognozama Rex se počeo oporavljati i već nakon tri dana, zahvaljujući ljubavi svojih vlasnika, ali i dvojice najboljih četveronožnih prijatelja, polako je stao na svoje noge, ponovo je učio hodati, mahati repićem, počeo je jesti.

Sve je govorilo da će ovaj 15-mjesečni, mlad i snažan pas uspjeti zaliječiti rane koje su mu nanijeli bezobzirni ljudi, ali na žalost noćas ova je priča dobila svoj tragičan kraj.

Tko su počinitelji ovog zlodjela, tko su ljudi koji bi, da im se na putu našao čovjek vjerojatno jednako zamahnuli i udarili, još uvijek se ne zna. Policija istražuje slučaj, međutim ništa od toga neće biti dovoljno.

Gubitak Rexa neprocjenjiv je za zajednicu jer bio je član K9 tima potražnih pasa DVD-a Karlovac i uskoro je trebao pomagati u potragama za unesrećenim ljudima. Ipak, najveći, nenadoknadiv je to gubitak za njegovu obitelj koju je te noći prije tjedan dana Rex samo htio zaštiti.

Pročitajte i ovo

OČEVID TRAJE

Mladi Karlovčanin (21) i kadet HV-a pronađen noćas mrtav