Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Crna kronika BRZA AKCIJA Podijeli

Potres u karlovačkoj policijskoj postaji: Suspendirali načelnika, pomoćnika i još jednog policajaca

Zlouporaba položaja ili prekoračenje ovlasti te nedolično ponašanje sumnje su zbog kojih je trojka po kratkom postupku maknuta, a u istragu je uključen i USKOK

Trojica policijskih službenika Policijske uprave karlovačke udaljeni su jučer s dužnosti, doznaje Radio Mrežnica. Neslužbeno, radi se o čelniku policijske postaje Karlovac, njegovom pomoćniku te još jednom krim službeniku.

Karlovačka policijska uprava potvrdila nam je danas da su jučer suspendirali odnosno s posla udaljili trojicu djelatnika. Dvojicu zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti, ukratko opisano kao zlouporaba položaja u službi ili izvan službe ili prekoračenje ovlasti.

Treći je udaljen s posla jer se sumnja da je počinio težu povredu službene dužnosti, odnosno nedolično ponašanje u službi ili izvan službe i tako teško štetio ugledu policije. Protiv sve trojice pokrenut je postupak za utvrđivanje disciplinske odgovornosti, stoji u odgovoru iz PU karlovačke.

No, ovdje vijestima nije kraj jer kako su nam potvrdili u policiji, vezano uz ovaj slučaj Uprava krim policije u suradnji s USKOK-om provodi krim istraživanje. O čemu je riječ ne može se saznati jer se policija poziva na tajnost izvida.

Kako doznajemo, cijela akcija odvijala se jučer kad su pred zgradu PP Karlovac u Mačekovoj ulici  stigla dva automobila i u njima djelatnici Unutarnje kontrole. Dvojica rukovoditelja odmah su udaljeni s dužnosti, vrlo brzo i treći službenik, a postajom je zavladala konsternacija nakon ove akcije.

Policijskom postajom Karlovac od listopada 2017.godine rukovodio je dosad Darko Željković, a trenutno njome rukovodi Branko Milas, potvrdili su nam u PU karlovačkoj.

Kakav je trenutni status trojice policijskih službenika (osim što su udaljeni s posla), odnosno jesu li pritvoreni ili ne, policija ne odaje.

Pročitajte i ovo

POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

Provaljeno u kuću u Dugoj Resi, a u Karlovcu uhvaćen pijan za volanom