Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac KARLOVAČKI STOŽER Podijeli

Potresi u Karlovcu oštetili objekte u Zvijezdi, na Kaštelu, Vučjaku i crkvu u Šišljaviću

Dvojica vatrogasaca iz JVP Karlovac na ispomoći zagrebačkim kolegama

Potresi koji su jutros zatresli i Karlovac izazvali su manju materijalnu štetu i to na objektima u Šimunićevoj ulici 15, Kaštelu 94, Vučjaku 55 te na crkvi u Šišljaviću.

Sve obitelji u stambenim objektima ostale su u svojim domovima. Sve gradske službe odmah su izišle na teren te se građanima stavile na raspolaganje. Navedene objekte obići će i statičar koji će utvrditi daljnja postupanja.

Oprezno zbog crijepova

Javna vatrogasna postrojba grada Karlovca je pak u poslijepodnevnim satima na ispomoć kolegama u Zagrebu poslala i dva vatrogasca i platformu, koja će poslužiti za uklanjanje urušenih dijelova na građevinama.

– Apeliramo na građane da ovih dana posebnu pozornost obrate na krovove i crijepove prilikom nužnog kretanja ulicama radi najavljenih vremenskih uvjeta, poručuju iz gradske uprave.

Čuvajte se i koronavirusa, tvrtke osigurajte djelatnicima opremu za rad

Apeliraju i na građane da se  i dalje pridržavaju svih uputa koje su vezane za sprječavanje širenja virusa COVID-19: -Održavajte socijalnu distancu i ostanite doma ukoliko imate mogućnost rada od kuće. Posebni apel za ostanak kod kuće odnosi se na umirovljenike i osobe s kroničnim bolestima, dodaju.

Pozvali su i sve tvrtke koje nastavljaju s radom da svojim djelatnicima osiguraju adekvatnu opremu za rad i da poštuju sve procedure.

Pročitajte i ovo

NEMA VODE

Cisterna na Jamadolu: Zbog novog puknuća dio ulica bez vode. Nema je ni Velika Jelsa i sva naselja prema Draganiću