Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport SLUŽBENA POTVRDA Podijeli

Potvrđeno: odbojkašice i rukometaši Karlovca te ‘školarke’ nastavljaju s ligaškim natjecanjima

Hrvatski rukometni savez i Hrvatski odbojkaški savez i službeno su potvrdili nastavak natjecanja u ligama u kojima igraju navedeni karlovački klubovi.

Hrvatski rukometni savez i Hrvatski odbojkaški savez danas su i službeno potvrdili ono što smo objavili u subotu – odbojkašice Karlovca, rukometašice Škole rukometa Karlovac i rukometaši Karlovca nastavljaju trenažne procese i natjecanja u svojim ligama.

Podsjetimo, nakon što su u petak objavljene nove mjere Nacionalnog stožera civilne zaštite, među kojima je bila i odluka o zaustavljanju svih sportskih natjecanja, osim onih najvišeg stupnja, nacionalni savezi su redom krenuli zaustavljati svoja ligaška natjecanja od drugog stupnja naniže. Međutim, u subotu je u Narodnim novinama objavljena nešto drugačija odluka, koja dopušta natjecanja u prvom i drugom rangu pa su danas Hrvatski rukometni savez i Hrvatski odbojkaški savez i službeno potvrdili da se, između ostalih, nastavlja natjecanje u Prvoj hrvatskoj odbojkaškoj ligi za žene, Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi Jug te Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi Zapad, u kojima nastupaju i karlovački klubovi.

Tako će odbojkašice i rukometaši Karlovca te rukometašice Škole rukometa Karlovac moći nastaviti s treninzima, a od vikenda i s natjecanjima u svojim rangovima. Odbojkašice će za vikend dočekati ekipu Osijeka II, rukometaši momčad Hrvatskog dragovoljca, a ‘školarke’ ekipu Senije iz Senja.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini