Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Povećati broj akcija i članova društva

Skupu je bio nazočan veliki broj članova društva. Na početku je predstavljen DVD koji sadrži presjek aktivnosti planinara u ovoj godini. Zatim su usvojene izmjene Statuta Planinarskog društva ‘Dubovac’. Prihvaćeno je osnivanje nove sekcije društva, a radi se o visokogorskom planinarenju. Izvješće o radu Planinarskog društva ‘Dubovac’ u 2008. godini podnio je predsjednik Vitomir Murganić. […]

Skupu je bio nazočan veliki broj članova društva. Na početku je predstavljen DVD koji sadrži presjek aktivnosti planinara u ovoj godini. Zatim su usvojene izmjene Statuta Planinarskog društva ‘Dubovac’. Prihvaćeno je osnivanje nove sekcije društva, a radi se o visokogorskom planinarenju.

Izvješće o radu Planinarskog društva ‘Dubovac’ u 2008. godini podnio je predsjednik Vitomir Murganić. U izvješću je istaknuto da je tijekom godine bio veliki broj aktivnosti. Predsjednik je izdvojio akciju ‘Karlovac zdravi grad’, u kojoj je sudjelovalo više od 200 učesnika. U ovoj godini znatno je povećan broj višednevnih izleta. Organizirana je Planinarska škola koja je imala 25 polaznika. U suradnji s Osnovnom školom ‘Grabrik’ održano je predavanje u toj školi. Murganić je istaknuo dobru suradnju s niz planinarskih društava, a posebno s Planinarskim društvom ‘Vrlovka’ iz Kamanja. Zajedno s članovima tog društva označene su planinarske staze u ozaljskom kraju.

U idućoj godini pokušat će se povećati broj aktivnosti, te će se i dalje raditi na propagiranju planinarstva, te na povećanju broja članova društva. Izvješća o radu podnijeli su i voditelji svih sekcija. Usvojen je program rada za iduću godinu, te financijski plan.

Pročitajte i ovo

ZBOG TOGA JE MEĐU NAJBOLJIMA

Grad Karlovac ove godine provodi 13 europskih projekata više nego lani