Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Povjerenik Benčić odlučio: U Vojniću bodovi Ilovcu, u Gornjem Mekušju nikome!

Utakmica u Vojniću registrirana je rezultatom 3:0 za Ilovac, a u Gornjem Mekušju s 1:0 za Vatrogasac.

KARLOVAC – Nakon prikupljenih očitovanja, povjerenik županijskih nogometnih liga Stjepan Benčić donio je odluku o registraciji dviju neregistriranih utakmica 1. kola Prve županijske lige, odigranih 25. kolovoza. U Vojniću bodovi, kako se i očekivalo, idu Ilovcu, a u Gornjem Mekušju nikome!

Podsjetimo, dvoboji u Vojniću između Vojnića ’95 i Ilovca te u Gornjem Mekušju između Vatrogasca i Korane nisu registrirani jer je, nakon njihovog završetka, ustanovljeno da su za Vojnićane, Mekušance i Turanjčane igrali igrači koji su bili pod zabranom nastupa od prošle sezone. Konkretno, za Vojnić je nastupio Mirko Brkić, za Vatrogasac Goran Vucelić, a za Koranu Antonio Perenčević – sva trojica nisu imali pravo nastupa u 1. kolu nove sezone.

U Vojniću je utakmica završila rezultatom 2:0 za domaće, no sukladno očekivanjima, zbog njihovog propusta, povjerenik lige donio je odluku da se ona registrira rezultatom 3:0 za Ilovac, kojem pripadaju i tri boda. U Gornjem Mekušju je bilo 1:0 za Vatrogasac, a propust su napravile obje momčadi, pa je povjerenik odlučio da se ona registrira postignutim rezultatom 1:0 za domaće, ali bez bodova za Vatrogasac.

Još prošlog tjedna svoj sud o učinjenim propustima dao je disciplinski sudac NSKŽ-a. ‘Odrezao’ je Vojniću ’95, Vatrogascu i Korani novčane kazne u visini od 500 kuna, Brkiću, Vuceliću i Perenčeviću zabrane nastupa na dvije prvenstvene ili kup utakmice, a službene predstavnike spomenutih klubova kaznio upozorenjem.

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Antonio Gojak ušao u sastav reprezentacije za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Kairu