Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život DO 9.RUJNA Podijeli

Povorkom iz Zvijezde do ŠRC-a počinju Dani piva: Večeras nastupa Maja Šuput

Na glavnoj pozornici centar događanja

Danas na prostoru Športsko rekreacijskog centra Korana počinju 32. Dani piva u Karlovu.
U 19 h kreće velika povorka i ove godine iz Zvijezde, a u njoj se očekuje više od 650 sudionika zajedno sa Gradonačelnikom. Kao i svake godine pozivamo sve građane da izađu, pogledaju i podrže povorku koja je jedinstvena u Hrvatskoj, poručuju organizatori iz tvrtke Fest.

Dolazak povorke očekuje se oko 20 h. Otvorenje manifestacije najavljeno je u 21.30 na centralnoj pozornici uz veliki Vatromet i veliki koncert naše najveće zabavljačice Maje Šuput. Prije i poslije nje na glavnoj pozornici nastupa poznati sastav Barabe.
Za sve one oni vole mirniju atmosferu u Beer gardenu očekuje Vas nastup Šehada Komića te nakon njega izvrstan duo na gitari.
Ove godine se mijenja koncept manifestacije tako da se glavni programi vraćaju na nekadašnju glavnu pozornicu. Ponovo će publika moći sjediti i uživati u omiljenom piću te slušati i gledati nastup glavnog izvođača.
Svih 10 dana glavna bina kao i svake godine nudi 10 najboljih estradnih imena. Nastupu se posebno veseli Petar Grašo koji se nakon jako puno godina vraća na pozornicu Dana piva, a vjerujemo da se i njemu vesele mnogobrojni obožavatelji.
Svakako treba napomenuti dolazak Željka Bebeka, Mladena Grdovića , ali i svih ostalih izvođača kao što su Jole, Opća opasnost, Jelena Rozga…
Na glavnoj pozornici prije i poslije nastupa glavnih izvođača svirat će vrhunski lokalni bendovi i tamburaši, vikendom već od 18 h.

Ove godine tu je i vinska ponuda, a dva restorana nudit će razna jela, gablece, mesne i riblje delicije, a bit će tu i pereca i slatkih jela na šetnici, kažu organizatori.

Za najmlađe će biti postavljen najveći zabavni park u Hrvatskoj, dok je ulaz na sve koncerte potpuno besplatan.

Pročitajte i ovo

JOŠ ROMANTIKE

Pogledajte karlovačke prvosnježne razglednice