Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Sport NAJBOLJI SPORTAŠI Podijeli

Povrženić: Veliki je ovo vjetar u leđa za 2018. godinu, nadam se da će biti puno uspješnija nego prošla

KŠZ naknadno uručila nagrade Dinu Povrženiću, Kristini Čerini, Vladi Cindriću i Atletskom klubu osoba s invaliditetom

KARLOVAC – Velika je čast biti treću godinu zaredom najbolji sportaš grada, veliki je to vjetar u leđa za 2018. godinu, u kojoj me očekuje dvadesetak turnira, veliki broj putovanja, fakultet, treninzi i nadam se da će biti puno uspješnija nego prošla.

Rekao je to karatist Karlovca 1969 Dino Povrženić, najbolji sportaš grada Karlovca u 2017. godini, na današnjoj naknadnoj dodjeli nagrada svima koji zbog obaveza nisu mogli u petak prisustvovati svečanosti proglašenja najboljih u karlovačkom sportu, a koju je u Sportskoj dvorani upriličila Karlovačka športska zajednica.

– Očekivanja su velika, ali od nas 64 koji smo kandidati za Olimpijske igre 2020. u Tokiju, 80% njih su profesionalci koji primaju plaću, imaju svoje fizioterapeute, nutricioniste i njihov posao je cijeli dan trenirati, po 6-7 sati su u dvorani. A mi imamo obaveza na fakultetu i sami se brinemo o svemu. Ali mi smo narod koji prolazi glavom kroz zid i nadam se da ću uspjeti u tome – komentirao je Povrženić svoje šanse za plasman na Olimpijske igre u Japanu.

Nagrade su danas uručene i uspješnoj sportašici, tekvandoistici Banije Pandas Kristini Čerini, koje ponovo nije bilo pa je nagradu preuzeo njen trener Neven Trbojević, strijelcu Policajca Vladi Cindriću kao uspješnom sportašu, te Atletskom klubu osoba s invaliditetom za 10 godina rada.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Predstavljen Sreten Ćuk: Možemo očekivati tešku borbu do zadnjeg kola i hvatanje četvrtog-petog mjesta od dna ljestvice