Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Crna kronika NAJNOVIJE Podijeli

Požar u Pamučnoj bit će potpuno obuzdan do jutra. Nema opasnosti za građane. O svemu obaviješten i premijer

Vatru gasi 55 vatrogasaca iz 8 vatrogasnih postrojbi

Nakon dvosatne borbe s vatrenom stihijom jake vatrogasne snage stavile su pod nadzor požar u bivšoj Pamučnoj. On se više ne širi, ali vatrogasci će imati posla s njim sve do jutra.

– Nema opasnosti za građane i nema ozlijeđenih. Slijedi kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja uzroka požara, kažu u PU karlovačkoj.

Sveukupno vatru gasi 55 vatrogasaca sa 19 vozila iz osam vatrogasnih postrojbi: DVD Duga Resa, DVD Belavići, DVD Stara Sela, JVP Karlovac, JVP Ogulin, DVD Barilović, DVD Belajske Poljice i DVD Hrnetić Novaki.

– Trenutno nema opasnosti od širenja požara te ne gore nikakve opasne tvari, priopćio je županijski vatrogasni zapovjednik Goran Franković.

Na terenu su gradonačelnik Tomislav Boljar te župan Damir Jelić, a o požaru Pamučne obaviješten je i premijer. Zahvalio je svima na terenu na trudu koji ulažu da se vatru ugasi.

Kako je rečeno na netom održanoj konferenciji za novinare, požar će u potpunosti biti pod kontrolom u ranim jutarnjim satima. To znači da je pred vatrogascima besana noć.

– Opsežan je ovo posao, ali opasnosti od širenja te za građane nema, ponovio je još jednom Franković.

Pročitajte i ovo

BIJEG KOD CRKVE

Vozač u bijegu nakon što je jučer navečer u Dugoj Resi srušio biciklista