Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

PPK karlovačka mesna industrija i ove godine sponzor Karlovca 1919

Karlovačka prehrambena tvrtka, unatoč problemima u gospodarstvu uslijed pandemije, nastavila suradnju s trećeligašem s Korane.

KARLOVAC – PPK karlovačka mesna industrija i ove će godine biti sponzor nogometaša Karlovca 1919.

Potpisivanjem novog ugovora o sponzorstvu nastavljena je suradnja karlovačkog trećeligaša i jedne od najvećih hrvatskih prehrambenih tvrtki, koja će tako nastaviti pružati podršku razvoju karlovačkog nogometa i u 2021. godini. Ugovor o sponzorstvu potpisali su predsjednik Karlovca 1919 Matija Furač i predsjednik Uprave PPK-a Igor Miljak.

– Zahvaljujem PPK karlovačkoj mesnoj industriji na povjerenju već drugu godinu u nizu, ne samo zbog toga jer je jedna od vodećih mesnih industrija u Hrvatskoj i regiji, već i zbog toga što u ovim izazovnim vremenima prepoznaje naš rad – od stavljanja naglaska na školu nogometa, kako bi naša djeca imala najbolje moguće uvjete za rad te povratak svih selekcija u više rangove natjecanja. Još jednom se zahvaljujem na produženju suradnje te se veselim zajedničkoj suradnji na dobrobit našeg kluba – kazao je Matija Furač, predsjednik Karlovca 1919.

Igor Miljak, predsjednik Uprave PPK d.d., naglasio je da prethodna godina nije bila laka ni za sport ni za gospodarstvo, ali da je, srećom, prehrambena industrija, u odnosu na brojne druge djelatnosti, ipak blaže okrznuta posljedicama pandemije pa mu je drago da i ove godine mogu podržati rad Karlovca 1919.

– Kao društveno odgovornoj kompaniji, koja kontinuirano podržava projekte usmjerene na dobrobit lokalne zajednice, prvenstveno djece i mladih, nastavak ove suradnje posebno nas raduje, budući da se radi o klubu koji okuplja više od 250 djece svih uzrasta. Igračima svih dobnih kategorija želimo što bolje sportske rezultate, a vodstvu kluba prije svega uspjeh u daljnjem promicanju sporta kod naših najmlađih sugrađana, koji su budućnost karlovačkog nogometa – poručio je Miljak.

Pročitajte i ovo

NJUŠKE

U Utinji na udomljavanje čeka 150 pasa, možda netko baš ovdje čeka da vam uljepša dan