Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

PPK karlovačka mesna industrija postala sponzor NK Karlovca 1919

Miljak: Kao društveno odgovorna tvrtka svjesni smo važnosti da jedan dio profita trebamo vratiti lokalnoj zajednici, pogotovo kroz ovakve kolektive.

KARLOVAC – PPK karlovačka mesna industrija d.d. postala je sponzor Nogometnog kluba Karlovac 1919.

Ugovor o sponzorstvu danas su u prostorijama kluba potpisali predsjednik Uprave PPK-a Igor Miljak i predsjednik kluba Josip Ribar, a iako iznos sponzorstva nisu htjeli otkriti javnosti, on će zasigurno biti dobar vjetar u leđa karlovačkom trećeligašu.

Predsjednik Karlovca 1919 Josip Ribar zahvalio se PPK-u na ukazanom povjerenju te obećao da će klub, gdje god bude igrao, nastojati u najboljem svjetlu predstavljati i grad Karlovac i tvrtku PPK kao sponzora.

– Vi ste prvi sponzor koji nakon dugo vremena prepoznaje naš klub, hvala vam još jednom, kao nekakvoj lokomotivi koja će povući za sobom i ostale – naglasio je Ribar.

Igor Miljak, predsjednik Uprave PPK-a, obišao je kompletnu infrastrukturu kluba i istaknuo da je impresivna činjenica da u Karlovcu i Karlovačkoj županiji postoji jedan ovakav kolektiv, koji okuplja oko 270-280 igrača svih dobnih kategorija. Također je kazao kako su svjesni važnosti sporta, pogotovo za mlade ljude.

– Mi, kao društveno odgovorna tvrtka, kao tvrtka koja djeluje u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, i koja će ovdje nastaviti djelovati i dalje, koja će se nastaviti razvijati, zapošljavati ljude i očuvati svoju zaposlenost unatoč okolnostima u kojima se svi nalazimo, svjesni smo važnosti da jedan dio svog profita trebamo vratiti natrag lokalnoj zajednici, pogotovo kroz ovakve kolektive. I pogotovo u ovakvim uvjetima, kada na neki način postoji ta društvena neizvjesnost i nesigurnost i nekakvo novo normalno vrijeme pa ni ne znamo kako će se neka sportska i društvena događanja odvijati. Bitno je u takvim trenucima prepoznati kome je možda teže nego nama i na nekakav način dati jedan svoj obol svemu tome – kazao je Miljak.

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

Leeloo Vukelja i Marla Vidaković pobjednice TOP 16 turnira najboljih mlađih kadetkinja i mlađih juniorki Hrvatske