Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Crna kronika MIGRANTSKI VAL Podijeli

Prava drama poslijepodne u Mračinu i Jarčem Polju: Odjeknula 3 hica, policija hvatala migrante

Policija demantira da su oni pucali, ali su potvrdili da su uhitili migrante

Prava drama danas poslijepodne odvijala se u Pauriji, na potezu od Jarčeg Polja do Mračina, odnosno uz staru državnu cestu za Rijeku. 

Najprije su oko 16 sati  odjeknula tri hica iz šumskog predjela na području između Jarčeg Polja i Mračina, a čuli su ih i brojni gosti na terasi obližnjeg Motela Dobra, među njima i saborski zastupnik MOST-a Zvonimir Troskot.

Upućeniji u “zvuk” oružja gotovo su sigurni  da je riječ o pištoljskim hicima.

U isto vrijeme, policija je imala opsežnu akciju hvatanja migranata upravo na ovom području. Na državnoj cesti prema Rijeci duže je vremena stajao policijski kombi, brzo su stigla i druga policijska vozila te poljskim putem krenuli prema šumi, u brdo, odnosno prema mjestu Mračin. Uskoro je stiglo i vozilo Hitne medicinske pomoći.

U OKC-u su nam potvrdili da imaju postupanje prema migrantima, te da su ih uhitili. Na naš upit o pucnjevima rekli su da su, provjeravajući, u  PP Duga Resa kazali kako policija nije pucala. Tko je ispalio tri hica koje su čuli deseci građana, ostaje dvojba.

Migranti su uhićeni, a vozilo Hitne na terenu  jer je, kako nam je objašnjeno, jednom migrantu bilo loše.

U vrijeme korone, gotovo je zaboravljeno na migrantski val, no činjenica je da ilegalci i dalje putuju ovim rutama. Tijekom jučerašnjeg dana policija je također na ovom području bila u akciji, a njihova vozila u šumi. U isto vrijeme, sve više mještana susreće migrante tijekom dana i noći na ovoj trasi.

Pročitajte i ovo

PISMOM DO ŽRTVE

Nigerijska prijevara u Karlovcu: Stigla pisma na više adresa, a s njima i novčano “nasljedstvo”