Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Život BITI S POTREBITIMA Podijeli

Predsjednica na Badnjak s karlovačkim beskućnicima, ali i žurnim službama

Predsjednica je naša sestra u Kristu, molimo za nju i njenu obitelj, poručio je pater Marko Glogović

Božić je zajedništvo, a ovu Badnju večer želim podijeliti s potrebitima. Ne slaviti svetu misu u katedrali, već doći među ljude, poručila je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović s večerašnje mise u skloništu za beskućnike na karlovačkoj Gazi.

Predsjednica je prisustvovala misi koju je predvodio pater Marko Glogović. – Predsjednica je naša sestra u Kristu, i večeras molimo za nju i njenu obitelj, rekao je pater Marko. Iskoristio je priliku upoznati predsjednicu i s onim što je cilj njegova djelovanja, promicanje dostojanstva ljudskog života i zaštita nerođenog djeteta.

Dvadeset štićenika u skloništu za beskućnike, najstarija baka od 84 godine

U karlovačkom skloništu za beskućnike trenutno boravi 20 osoba, od 23-godišnjaka do najstarije korisnice koja ima 84 godine. U skloništu su završili vođeni raznim sudbinama, neki su se odali kocki, neki drogi, neki su bili vrlo uspješni pa su propali, nekih su se obitelji odrekle.

Posjetila i vatrogasce, policiju i hitnu

Predsjednica je večeras posjetila i karlovačke žurne službe, od vatrogasaca preko policije i hitne. – Želim im zahvaliti što su večeras dežurni i što su tu kako bi spriječili bilo kakve nesreće i nezgode te da cijenimo  što Badnju večer i Božić provode na poslu, rekla je.

Pročitajte i ovo

MLADI U AKCIJI

Čiste šumu, skupljaju hranu i potrepštine za životinje, realiziraju projekte. Dugorešku Donju školu epidemija ne zaustavlja