Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija TRODNEVNI POSJET Podijeli

Predsjednica će u tri dana imati napet raspored: Ide u sve gradove i četiri općine

Imat će radne sastanke s gradonačelnicima i načelnicima, a planira se družiti i s građanima

Predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović sljedeći tjedan od ponedjeljka do srijede preselit će svoj ured u Karlovac i Karlovačku županiju, a raspored joj je i više nego gust.

Sve će početi u ponedjeljak sastankom sa svim gradonačelnicima, načelnicima i županijskom vlašću, a taj dan posjetit će i HS produkt. Trebala bi taj dan ili drugi doći u posjet i sjedištu Hrvatske kopnene vojske, posjetit će OŠ Dragojle Jarnević, a trebala bi ( još nije službeno) i do Centra na Baniji. Ručak bi trebao biti u Lani Korani.

U utorak će predsjednica imati susret s gospodarstvenicima u Županijskoj komori, potom odlazi prema Slunju, Rakovici  gdje bi se trebala susresti s turističkim djelatnicima tog kraja, a ide i prema Vojniću. Taj dan planira ručati u restoranu Feniks.

Zadnjeg dana “stolovanja” u županiji obići će Ozalj, Dugu Resu gdje će posjetiti tvrtku Aquaestil, pa onda do Generalskog Stola gdje će se družiti s mještanima. Nakon Generalskog, odlazi prema Ogulinu. Ručak tog dana trebao bi biti u Mrežničkoj kući.

Kako stvari stoje, svaka predsjedničina minuta isplanirana je do zadnjeg detalja, no cijeli protokol događaja još se brusi. Uz predsjednicu u pratnji će biti petero do šestero suradnika. Uz sve gradove, trebala bi posjetiti i općine Rakovica, Vojnić, Lasinja i Generalski Stol.

Osim Županije gdje se ubrzano pripremaju za predsjedničin posjet, sve oči bit će uprte i u karlovačku Policijsku upravu na kojoj će, uz predsjedničino osiguranje, biti teret čuvanja i osiguranja trase i boravka Grabar Kitarović u našim krajevima. U prijevodu to znači da ćemo  štićenu kolonu imati priliku vidjeti na našim prometnicama od ponedjeljka do srijede.

Pročitajte i ovo

MALO IZ STOŽERA

Pozitivna i druga dožupanica i šefica stožera Hajsan Dolinar, ali se vratila Furdek Hajdin