Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Život ODLIKOVANI Podijeli

Predsjednica države odlikovala dvoje Karlovčana, Valentinu Sečen i Željka Pavlina

Danas za njih prijam organizirala Županijska komora Karlovac

Dvoje Karlovčana, Valentinu Sečen i Željka Pavlina za Dan državnosti odlikovala je predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović. Danas ih je primio predsjednik Županijske gospodarske komore Zlatko Kuzman.

Sečen je dugogodišnja tajnica Udruge inovatora Karlovačke županije koja je za izniman doprinos razvitku i ugledu Hrvatske kroz afirmaciju inovativnog rada i inovativnog poduzetništva odlikovana Redom hrvatskog pletera. Pavlin je pak dugogodišnji direktor HS produkta. Predsjednica ga je odlikovala Redom Danice hrvatske s likom Blaža Lorkovića za izniman doprinos hrvatskom gospodarstvu i promociji gospodarstva u zemlji i svijetu.

– Rijedak je slučaj da dva naša sugrađanina odnosno jedna dama i jedan gospodin dobiju najviše državno odlikovanje pa smo izuzetno ponosni na njihova odlikovanja, rekao je predsjednik karlovačke Županijske gospodarske komore Kuzman. Današnji prijem za njih je organizirao zbog toga što je Sečen zaposlenica komore, a Pavlin član komorinog Gospodarskoga vijeća.

Oni su pak zahvalili onima koji su ih predložili – Udruzi inovatora i HGK-u.

– Već mi je skoro 23 godine u Udruzi inovatora i drago mi je da su moje aktivnosti kvalitetne i daju rezultate. S druge strane, s obzirom da je dom Udruge inovatora Karlovačke županije zapravo ovdje u Županijskoj komori Karlovac ovo lijepo priznanje u svakom slučaju dijelim sa svim svojim kolegicama i kolegama ovdje u Komori, rekla je Sečen.

– Nakon toliko godina svakodnevnog rada često ne možemo u potpunosti sagledati što se stvarno događa, ali ovo odlikovanje je prije svega odlikovanje našoj firmi i svim ljudima koji rade u njoj. Ja sam samo možda vidljivo lice i jedan kotačić u mehanizmu koji je iz ničega nastao ovdje u Karlovcu i postao doista jedna svjetska firma, naglasio je Pavlin.

Pročitajte i ovo

PRVA SVIJEĆA

Prve adventske svijeće palile su se u Karlovcu i Dugoj Resi