Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Županija KULTURA Podijeli

Predstave ‘SHAKEspeare na Exit’ i ‘Dvoje’ u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa

Predstave su na programu 10. i 17. prosinca od 20 sati.

DUGA RESA – Dvije izvrsne predstave Teatra Exit gostuju u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa naredna dva ponedjeljka – 10. prosinca od 20 sati pogledajte ‘SHAKEspeare na Exit’, a 17. prosinca u isto vrijeme ‘Dvoje’.

‘SHAKEspeare na Exit’ je predstava koja svojim šarmom mami ovacije publike i nastavak je najboljeg od onoga što je EXIT u svojoj povijesti ponudio. Brza, energična, duhovita interpretacija Shakespeareovih djela, u režiji Matka Raguža i uz kreativno-izvedbeni doprinos izvrsnih glumaca Živka Anočića, Marka Makovičića i Saše Anočića, izvodi se uz oduševljene reakcije publike i gromoglasni aplauz.

Predstava je na programu u ponedjeljak, 10. prosinca od 20 sati. Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 8 do 15 sati ili na blagajni kino dvorane na dan predstave sat vremena prije početka programa, a razervirati na 047 844-252.

U ponedjeljak, 17. prosinca, od 20 sati pogledajte predstavu ‘Dvoje’, kazališnu avanturu dvoje vrsnih glumaca i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona. Tekst je napisao Jim Cartwright, režiju i scenu potpisuje Matko Raguž, a igraju Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček. Saksofonist u predstavi je Jakša Jordes.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danom od 8 do 15 sati ili na blagajni kino dvorane na dan predstave sat vremena prije početka programa, a razervirati na 047 844-252.

Više informacija o obje predstave i osvojenim nagradama čitatelji mogu dobiti na službenoj Facebook stranici Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa ili na www.poudr.hr.

Pročitajte i ovo

ZA SV. NIKOLU TESLI

Radovi punom parom: Svi se nadaju otvorenju Teslinog centra na Rakovcu sljedeće godine