Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Crna kronika PRETRESI Podijeli

Pretresi u Kladuši: Policija “češlja” kamp i objekte u kojima se nalaze migranti

Traže sve što može poslužiti za kaznena djela, od noževa nadalje

Policija Unsko sanskog kantona danas je počela akciju “češljanja” migrantskog kampa u Velikoj Kladuši, ali i ostalih objekata u i oko grada u kojima su smješteni migranti.

Riječ je o akciji koja je nastavak one otprije nekoliko dana u Bihaću kad su policajci također pretresli sve što ima veze s migrantima.

“Cilj pretresa je pronalazak i oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti za vršenje kaznenih djela“ kazao je Adnan Beganović, inspektor u MUP-a USK.

Dodao je da se akcija provodi koordinirano na više lokacija, i u kojoj sudjeluje veliki broj policijskih službenika, a provodi se po nalogu kantonalnog Tužilaštva i po odobrenju općinskog suca za prethodni postupak Velika Kladuša.

Nakon pretresa u Bihaću, među migrantima je pronađeno između ostalog, 36 noževa, 2 palice, čekić, skalpeli, noževi za skalpel, škare i odvijači.

Neslužbeno, nakon što su migranti u ponedjeljak pokušali prijeći bosansko-hrvatsku granicu na Maljevcu, razina sigurnosti dignuta je na još veću razinu, a kako se može čuti bosanska policija ništa ne želi prepuštati slučaju. A jesu li neki migranti u ponedjeljak iskoristili gužvu na prijelazu da bi ilegalno prešli u Hrvatsku službeno nije poznato, iako se o tome sve više spekulira.

Pročitajte i ovo

Nikad nije položi vozački

68-godišnjak u Mrežničkom Varošu uhvaćen pijan na neregistriranom i neosiguranom traktoru. Ide u zatvor