Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Prijatelji dočekali Hrastova, Hodaj ponosno!

Povratak svoga suborca Mišini prijatelji primili su vrlo emotivno, kazavši kako im je ovo najljepši božićni dar. Još uvijek pomalo zbunjen, ali potpuno smiren Mišo je ponovio da ga je izlazak na slobodu potpuno šokirao. Ali sad je, naglašava, najvažnije da je kod kuće sa svojim djevojkama– suprugom i kćeri. Hoće li zbog neustavnog pritovra […]

Povratak svoga suborca Mišini prijatelji primili su vrlo emotivno, kazavši kako im je ovo najljepši božićni dar.

Još uvijek pomalo zbunjen, ali potpuno smiren Mišo je ponovio da ga je izlazak na slobodu potpuno šokirao. Ali sad je, naglašava, najvažnije da je kod kuće sa svojim djevojkama– suprugom i kćeri.

Hoće li zbog neustavnog pritovra u kojem je završio prije nego li je dobio odluku Vrhovnoga suda, tužiti državu Hrastov nije želio komentirati. Kazao je da su troškovi suđenja postupka protiv njega veliki, da su mu cijelo vrijeme pomagali njegovi kolege iz Specijalne policije, Hvidra i braniteljske udruge. Velik dio troškova ipak nije podmiren.

‘To mi je najbitnije da sam za Božić s njih dvije, sretan sam’, kazao je Hrastov dodavši da kad s kćeri nije mogao na prvi dan škole bar je stigao na kraj prvog polugodišta.

U teškim zatvorskim danima nadu je našao u vjeri, a u tome mu je pomogao i dekan karlovački monsinjor Vražić. Kroz sve je išao uzdignute glave i zahvaljujući podršci svojih prijatelja koji su mu i danas poručili da ponosno hoda Karlovcem.

Osjećaj kad ostaneš bez slobode…

‘Ne mogu opisati koji je to osjećaj kad ostaneš bez slobode, svoje obitelji, ali valjda ja imam takvu sreću u životu, što kaže naš narod ‘netko nosi crkvu, a ja nosim katedralu‘, ali tako je’, kazao je Hrastov.

Zna da priča nije završena, ali vjeruje da je najteže završilo i da će presuda biti oslobađajuća.

video.radio-mreznica.hr/play/20101223_1250-miso_hrastov.mp4

Pročitajte i ovo

I VIK ZA UDRUGE

Vodovod i kanalizacija Karlovac za udruge ima 250.000 kuna – novac daju za sport i kulturu