Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Prikupljeno 15 tisuća kuna za Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži

Turnir je osvojila ekipa Karlovačke županije pobjedom 2:0 u finalu nad Mladosti

KARLOVAC – Na ovogodišnjem tradicionalnom humanitarnom malonogometnom turniru gradskih tvrtki i ustanova, odigranom danas u Sportskoj dvorani, prikupljeno je 15 tisuća kuna za Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac, a pobjednik turnira je ekipa Karlovačke županije.

Ček na spomenuti iznos gradonačelnik Karlovca Damir Mandić uručio je ravnatelju Centra Volodymyru Kubinskyyju, a prikupljena sredstva bit će uložena u opremanje novoizgrađenog dijela ove karlovačke odgojno-obrazovne ustanove.

U sportskom dijelu turnira slavila je ekipa Karlovačke županije, koja je u finalu s 2:0 bila bolja od Mladosti. U dvoboju za 3. mjesto Čistoća je s 5:0 nadigrala ekipu Vodovoda i kanalizacije. U grupnoj fazi natjecanja postignuti su sljedeći rezultati: Karlovačka županija – Grad Karlovac 8:0, Mladost – Vodovod i kanalizacija 6:0, Čistoća – Karlovačka županija 0:1, Javna vatrogasna postrojba – Mladost 0:1, Grad Karlovac – Čistoća 0:7 i Vodovod i kanalizacija – Javna vatrogasna postrojba 1:0.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Duga Resa 1929 u derbiju uvjerljivo nadigrala Ogulin i potvrdila naslov prvaka Prve županijske lige