Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Prljavci u Sportskoj dvorani 26. prosinca

Turneja počinje iz Splita 5. prosinca, a osim hrvatskih gradova, obići će i dva u BiH. Jasenko Houra, ističući zadovoljstvo zbog sudjelovanja Prljavaca na ‘Karlovačko Live’, uvjeren je da će biti uspješna. ‘Karlovačko live’ organizira se 6. put, a Monique Peters, kako je rekla, i sama rock-fan, zadovoljna je što će ovaj događaj, kojim slave […]

Turneja počinje iz Splita 5. prosinca, a osim hrvatskih gradova, obići će i dva u BiH. Jasenko Houra, ističući zadovoljstvo zbog sudjelovanja Prljavaca na ‘Karlovačko Live’, uvjeren je da će biti uspješna.

‘Karlovačko live’ organizira se 6. put, a Monique Peters, kako je rekla, i sama rock-fan, zadovoljna je što će ovaj događaj, kojim slave kraj godine sa svojim potrošačima, ponovo biti s Prljavim kazalištem.

Poželjela je Prljavcima da prodaju ploča koliko i oni boca piva, a Houra se našalio da ne zna hoće li to biti dosta.

A Bodalec kaže kako ga veseli ponovno sudjelovanje na ‘Karlovačko Live’.

Prljavci su upravo u Karlovcu snimili spot za pjesmu ‘Da mogu ispočetka’ i to u Sportskoj dvorani. Tamo će ponovo biti za nešto više od mjesec dana, 26. prosinca, u okviru turneje ‘Karlovačko Live’, a svi koji dođu na koncert, dobit će i njihov promotivni CD.

Pročitajte i ovo

NATJEČAJ OTVOREN

Zelenilo Karlovac za udruge ima 150.000 kuna