Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Županija VRIJEDAN CERTIFIKAT Podijeli

Projekt Ka Raddar Karlovačke županije postao EU točka izvrsnosti za darovite u Hrvatskoj

Županija i ove školske godine nastavlja s projektom kojim učenike usmjerava prema deficitarnim zanimanjima i STEM području

Projekt Ka Raddar Karlovačke županije danas je imenovan europskom točkom za darovite u Hrvatskoj na prvom Susretu registriranih European Talent Point-ova u Varaždinu.

Susret je organizirao Europski talent Centar Hrvatska, a prisustvovali su mu zamjenica ministrice znanosti i obrazovanja Lidija Kralj, zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, voditelj ETC Hrvatska Miroslav Huđek i tajnica ETSN-a Csilla Fuszek.

– Karlovačkoj županiji uručen je certifikat za Program Ka Raddar te je postao registrirana europska točka izvrsnosti. Na susretu je istaknuta važnost razmjene iskustava darovitosti, podjela iskustava izvan granica Hrvatske, mogućnost zajedničkog djelovanja i suradnje te predstavljanje rada registriranih ETP u Hrvatskoj koji su iskazali interes. Karlovačka županija uz ovo iznimno priznanje za rad nastavlja s Programom Ka Raddar i u novoj nastavnoj godini s ciljem usmjeravanja učenika prema deficitarnim zanimanjima- tržištu rada i jačanju STEM područja, poručuju iz županijske uprave.

Pročitajte i ovo

NEGATIVNI I DOMA

25 zdravstvenih djelatnika karlovačke bolnice negativni na koronu, ali ostaju u samoizolaciji