Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Prolazak u 2. kolo županijskog Kupa danas izborili Cetingrad, Croatia ’78, Barilović i obje Dobre

Najuzbudljivije je bilo u Mostanju, gdje su dvoboj Barilovića i Oštarija odlučili jedanaesterci.

U današnjim preostalim utakmicama 1. kola Kupa Nogometnog saveza Karlovačke županije plasman u daljnje natjecanje izborili su Cetingrad, Croatia ’78, Barilović, novigradska Dobra i Dobra iz Svetog Petra.

Najneizvjesniji je bio dvoboj u Mostanju između Barilovića i Oštarija, u kojem u 90 minuta nije bilo pogodaka pa se pristupilo raspucavanju jedanaesteraca. Na koncu su precizniji bili domaćini i rezultatom 4:3 prošli dalje. Na igralištu na Gazi Korana je ugostila novigradsku Dobru. Nakon prvog poluvremena nije bilo pogodaka, a samo jedan u nastavku bio je dovoljan gostima da dođu do pobjede i plasmana u daljnje natjecanje.

U preostale tri utakmice nije bilo rezultatske neizvjesnosti. U Donjem Mekušju u prvih 45 minuta nije bilo pogodaka u ogledu Kupe i Cetingrada, ali su gosti izdominirali u nastavku i slavili sa 4:0. Croatia ’78 je u Brežanima već u prvom dijelu došla do prednosti 3:1 nad Frankopanom, a s još jednim golom u nastavku utakmice potvrdila pobjedu (4:1). A Dobra iz Svetog Petra je u Zvečaju nakon prvog poluvremena s 5:1 vodila nad Mrežnicom, da bi domaći u nastavku ublažili poraz na 5:3.

Jučer su plasman u 2. kolo izborili Šišljavić, rečička Mladost, Vojnić ’95 i Vrlovka. Slobodni u 1. kolu bili su Karlovac 1919, Slunj, Vatrogasac, Ogulin, Ilovac i Zrinski Ozalj, a Duga Resa 1929 je odustala od natjecanja.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Na ‘pogon’ sjajne Jelene Grgić ‘Kelteksice’ napravile veliki preokret i slavile u Splitu