Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport UGASITE RAČUNALA i MOBITELE Podijeli

Proljetni sportski tjedan Karlovačke športske zajednice od 3. do 8. travnja

Proljetni sportski tjedan predviđen je za svu djecu koja žele isprobati razne sportove i naučiti njihova osnovna pravila uz stručno vodstvo trenera.

KARLOVAC – Tijekom uskrsnih praznika, od 3. do 8. travnja, Karlovačka športska zajednica organizira besplatne sportske aktivnosti za učenike osnovnih škola.

Djeci je ‘u kodu’ da trče, penju se, skaču, guraju, okreću, preskaču, vuku, natječu se s pravim, a ne virtualnim prijateljima. Djeca izložena sportskim aktivnostima lakše sklapaju prijateljstva, lakše se snalaze u grupi i lakše socijaliziraju. Sport im pomaže i pri podizanju samopouzdanja, uči disciplini i stvara radne navike. Sjedilačke navike i život u virtualnom svijetu odražava se negativno na njihovo tjelesno i psihičko zdravlje, opadaju motoričke sposobnosti, raste broj djece s viškom kilograma, s nepravilnim tjelesnim držanjem i deformacijama kralježnice. Zato, ugasite svoja računala, mobitele, igrice i televizore i pridružite se drugoj djeci u Proljetnom sportskom tjednu – poručuju iz Karlovačke športske zajednice.

Pročitajte i ovo

VIRUS U RUKOMETU

Dobra vijest iz rukometnog kluba: nitko od anketiranih potencijalnih kontakata zaraženog igrača nije stavljen u samoizolaciju