Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  31C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Sport RUKOMET Podijeli

U proljetnom dijelu sezone HRK Karlovac će se osloniti isključivo na domaće snage

Busak: Financijsko stanje kluba je stabilno, kratkoročni cilj je ostanak u Premijer ligi, a dugoročni poboljšanje kvalitete kluba

KARLOVAC – U proljetnom dijelu prvenstva Hrvatski rukometni klub Karlovac oslonit će se isključivo na domaće snage, a trener Požega odlučio je svježe kadrove tražiti u mlađim kategorijama kluba.

Kazao je to na večerašnjoj pressici predsjednik kluba Mario Busak, odgovarajući na pitanje je li trener Dragomir Požega od Uprave zatražio dovođenje pojačanja za nastavak sezone Premijer lige, te na taj način potvrdio kako karlovački premijerligaš u zimskom prijelaznom roku neće dovoditi igrače ‘sa strane’.

Večerašnja pressica sazvana je nakon održane redovne Godišnje skupštine, na kojoj je podneseno izvješće o radu Uprave, koja je u 2017. godini održala 22 sjednice. Busak je zahvalio bivšem trenerskom dvojcu Tanji Rašić i Miodragu Višniću na povratku u Premijer ligu, naglasio da je financijsko stanje kluba stabilno, te da je kratkoročni cilj zadržavanje statusa premijerligaša, a dugoročni dodatno poboljšanje kvalitete kluba.

Dopredsjednica Maja Relić podvukla je da je financijsko izvješće za 2017. godinu pozitivno, te da je polovicu prihoda klub dobio od Karlovačke športske zajednice, a polovicu od sponzora. Na Skupštini je usvojen i financijski plan za novu 2018. godinu.

Predstavnica marketinga kluba Katarina Poturica-Gerić pobrojala je ostvarene marketinške aktivnosti u godini na isteku, kazala da su one itekako doprinjele pozitivnoj atmosferi oko kluba i najavila novitete za navijače u 2018. godini. Još jednom je pozvala na predstavu ‘Kaos iza kulisa’, koja će biti upriličena u Gradskom kazalištu Zorin dom u srijedu, 20. prosinca, od 20 sati, a s koje će dio prihoda od prodanih ulaznica Zorin dom donirati klubu.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Karlovac 1919 u ‘generalki’ u Zagrebu poražen od Španskog, Štefančić nije zabrinut rezultatom