Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport MJERE I SPORT Podijeli

Promjena odluke: odbojkašice Karlovca, ‘školarke’ i rukometaši Karlovca od ponedjeljka nastavljaju s treninzima i natjecanjima?

Odluka objavljena u Narodnim novinama razlikuje se od one prezentirane jučer u medijima.

KARLOVAC – Čini se kako će odbojkašice Karlovca, rukometašice Škole rukometa Karlovac i rukometaši Karlovca od ponedjeljka ipak nastaviti s treninzima i natjecanjima u svojim rangovima.

Naime, odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o novim mjerama u borbi protiv pandemije koronavirusa, objavljena u Narodnim novinama, razlikuje se od one prezentirane jučer u medijima. Dok je jučer objavljeno da s treninzima i natjecanjima mogu nastaviti samo seniorske momčadi iz najvišeg stupnja natjecanja, u pisanoj odluci stoji da se zabrana treninga i natjecanja odnosi na sve osim za klubove koji se natječu u 1. i 2. rangu natjecanja u seniorskoj konkurenciji i u 1. rangu natjecanja u juniorskoj konkurenciji na nacionalnoj razini u ekipnim sportovima te vrhunske sportaše 1., 2. i 3. kategorije u individualnim sportovima.

Obzirom odbojkašice Karlovca (Prva hrvatska liga), rukometašice Škole rukometa Karlovac (Druga hrvatska liga Zapad) i rukometaši Karlovca (Prva hrvatska liga Jug) igraju druge rangove nacionalnih natjecanja, izvjesno je da će od ponedjeljka moći nastaviti s treninzima i natjecanjima. Naravno, te odluke još službeno moraju potvrditi nacionalni savezi.

I kuglačice Karlovca i ozaljske Kupe natječu se u drugom rangu natjecanja (Druga hrvatska liga Zapad), no one ipak neće nastaviti s treninzima i natjecanjima jer su ženske kuglačke druge lige regionalne lige, a ne nacionalne.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Bruno Belčić državni prvak na 3000 metara sa zaprekama s rekordom prvenstava Hrvatske, Helena Valentić srebrna u istoj disciplini