Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -2C° Karlovac

 • weather-image

  -2C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Crna kronika U VOJNIĆU Podijeli

Pronađeno 329 stabljiki i skoro 2 kg listova indijske konoplje. Osumnjičen 56-godišnjak

Osumnjičenik će biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden na ŽDO

Nasad s 329 zasađenih stabljiki indijske konoplje i 1841,5 grama cvjetnih vrhova i lišća marihane pronađeni su na području Vojnića kod 56-godišnjaka. 

Karlovačka krim policija operativnim radom došla je do saznanja o ovom kaznenom djelu, a onda je na temelju naloga Županijskog suda u Karlovcu pretražila dom i druge prostorije osumnjičenog muškarca.

Pronađeno je ukupno 1 841,5 grama cvjetnih vrhova i lišća nalik na indijsku konoplju tipa droga. Ujedno su u blizini kuće pronađena i dva nasada s ukupno 329 zasađenih stabljika nalik na stabljike indijske konoplje tipa droga visine od 18 do 245 centimetara.

56-godišnjak će nakon dovršetka istrage biti predan pritvorskom nadzorniku, a potom uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama doveden i na nadležno državno odvjetništvo.

Pročitajte i ovo

NEMA VAN

Pozitivna Karlovčanka (43) odšetala do kafića, a potom i u posjet, dobit će prijavu