Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Kineska svemirska sonda koja je poslana u misiju proučavanja do sada neistraženog dijela Mjeseca dovršila je prikupljanje uzoraka i u tijeku su pripreme za slanje prvih uzoraka s Mjeseca nakon četiri desetljeća Kineska sonda prikupila uzorke s neistražene površine Mjeseca Marin Marić, 26-godišnji reprezentativac Hrvatske novi je igrač Splita. Bolje rečeno, Marić je "stari" igrač Splita, jer se vraća doma, na svoje Gripe. Marić, 211 centimetara visoki centar, košarkašku je abecedu naučio u Splitu u kojem je prošao sve mlađe kategorije, odigrao 15-ak sekundi za seniore 2012. godine u Slavonskom Brodu i otisnuo se u Ameriku. Kako sam kaže, prošao je put od Havaja do Floride, dobio diplomu, pa potpisao za turski Buyukcekmece. Košarkaški je eksplodirao u Belgiji, igrao za Oostende i Aalst, a ovu sezonu je započeo u Litvi, u Lietkabelisu. Nakon osmogodišnjih putešestvija evo ga opet doma, Marine dobrodošao kući. Veliko pojačanje u Splitu: Došao Marin Marić, dijete 'žutih'... Struja iz 12V akumulatora vas ne može ubiti, zbog toga mnogi akumulatore smatraju bezopasnima, no oni mogu biti itekako opasni. Pogotovo tijekom punjenja Požari zbog akumulatora nisu rijetki, oprez prilikom punjenja Poziv Vilija Beroša građanima da prijavljuju susjede zbog ilegalnih okupljanja zvuči bezobrazno kad dolazi od člana stranke koja živi od omerte. Šuti o korupciji i kriminalu, ratnim zločinima, obiteljskom nasilju... Traže nas da cinkamo susjede. Iako oni nisu cinkali kriminalce, zločince, obiteljske nasilnike...

Crna kronika PRONAĐEN Podijeli

Pronađeno tijelo jednog Karlovčanina (50), za drugim se i dalje traga

Trojica Karlovčana iz čamca su ispali prošle subote u 11:20 minuta na Turanjskom slapu na Korani, jedan je isplivao

Nakon šest dana potrage pronađeno je tijelo jednog od dvojice Karlovčana koji su prošle subote ispali iz čamca na rijeci Korani na turanjskom slapu.

Tijelo 50-godišnjaka su oko 12:30 sati pronašli HGSS-ovci na lijevoj obali Korane, 200 metara od tzv. Vukelićevog mosta.

Za drugim Karlovčaninom nastavlja se intenzivna potraga, ali otežava je mutna rijeka. Podsjetimo, trojica Karlovčana prošle su se subote uputili na vožnju čamcem nabujalom Koranom. U trenutku dolaka na Turanjski slap snaga vode okrenula ih je i prevrnula iz plovila.

Jedan je isplivao i spasio se, a za drugom dvojicom tragao je velik broj ljudi iz HGSS-a, policije, vatrogasaca. Svi oni nastavit će posao sve dok ne pronađu i drugog nestalog.

Pročitajte i ovo

KRAĐE

Lopovi u Karlovcu krali cigarete i dioptrijske okvire