Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Županija OZALJ I ŽUPANIJA Podijeli

Proširenje doma zdravlja i škole, izgradnja dvorane ozaljski projekti, a uz potporu Karlovačke županije

Karlovačka županija i dalje će podupirati vrijedne ozaljske projekte

Dogradnja, proširenje i uređenje Doma zdravlja Ozalj, potom proširenje Osnovne škole Slava Raškaj i izgradnja sportske školske dvorane tek su dio važnijih projekata za razvoj Ozlja, a na čemu gradska uprava zajedno radi s Karlovačkom županijom.

Čulo se to na kolegiju karlovačke županice Martine Furdek Hajdin u Ozlju čija je gradonačelnica Lidija Bošnjak zahvalila Županiji na angažmanu oko rješavanja dugogodišnjeg prometnog problema ovog kraja izgradnjom novog mosta u Gornjem Pokupju.
Uz proširenje doma zdravlja i škole, u Ozlju su u pripremi brojni projekti, poput Vatrogasnog doma u Jaškovu, uređenja Poslovne zone Lug, Centra za posjetitelje Slava Raškaj, onda sanitarna odvodnja uz Kupu i Dobru. Kako je istaknuto, Karlovačka županija i dalje će podupirati vrijedne ozaljske projekte u cilju osiguranja boljih životnih i radnih uvjeta na ovom prostoru.
Na kolegiju županice u Ozlju fokus je bio i na radnim mjestima i obrazovanju, objavi Javnih poziva Karlovačke županije vezanih za gospodarstvo, zdravstvo, školstvo, sport, kulturu te tehničku kulturu. Prezentirani su lokalni projekti na kojim radi Javna ustanova Regionalna razvojna agencija Karlovačke županije JURRA, projekti ŽUC-a, Hrvatskih cesta, predmeti državne imovine na kojim Karlovačka županija radi za potrebe Ozlja, izdavanje akata za gradnju te turističke manifestacije praćene i podržane od strane Karlovačke županije i županijske Turističke zajednice.

Pročitajte i ovo

PRVA LOPATA

Obnova karlovačkog vrelovoda krenula danas na Rakovcu, kopanje gotovo idućeg ljeta