Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Provalnika, ruskog azilanta ubio u samoobrani

– 80-godišnji Dragan Žugečić sjekirom je usmrtio 27-godišnjeg ruskog azilanta Vladimira Tihonskog, koji je noćas napao njega i suprugu u obiteljskoj kući u zaseoku Donja Stranica kraj Ribnika – potvrdio je Ivan Perković, istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, nakon očevida. Naglasio je da je u ovom slučaju riječ o nužnoj samoobrani jer, prema sadašnjim […]

– 80-godišnji Dragan Žugečić sjekirom je usmrtio 27-godišnjeg ruskog azilanta Vladimira Tihonskog, koji je noćas napao njega i suprugu u obiteljskoj kući u zaseoku Donja Stranica kraj Ribnika – potvrdio je Ivan Perković, istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu, nakon očevida.

Naglasio je da je u ovom slučaju riječ o nužnoj samoobrani jer, prema sadašnjim saznanjima, u kući u ovom zaseoku, u kojem su jedini stanovnici napadnuti starci, pronađeni su puška, čahure i tragovi pucanja.

Rus bio u maskirnoj uniformi

Ubijeni provalnik sjekirom je zadobio vidljivu ozljedu glave od koje je preminuo, a prema Perkovićevim riječima, bio je jače tjelesne građe, obučen u maskirnu uniformu.

Koliko je ubijeni Tihonsky, koji je bio smješten u Kutini, boravio na ovom području i zašto te je li možda povezan i s drugim provalama na ovom području, tek će se utvrditi.

Vlasnici kuće u kojoj se sve događalo, Mare i Dragan Žugečić, bit će dovedeni istražnom sucu Istražnog centra Županijskog suda u Karlovcu, kako bi dali svoj iskaz o cijelom događaju.

Pročitajte i ovo

MLADI RAZBOJNICI

Pronađena dvojica mladića koji su na parkiralištu trgovine u Grabriku napali muškarca i opljačkali ga