Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Karlovac Podijeli

Prvašići pohrlili u dodatni program

Uvođenju dodatne grupe razlog je izniman interes prvašića za ovim programom: njih 30 želi u produženi boravak. To znači da će u program produženog boravka na Švarči biti uključen čak 81 učenik, a stručna suradnica u odjelu za prosvjetu i kulturu Grabrijela Crnjac podsjeća da su u školi "Švarča" do sad bile dvije grupe.– Naime, […]

Uvođenju dodatne grupe razlog je izniman interes prvašića za ovim programom: njih 30 želi u produženi boravak.

To znači da će u program produženog boravka na Švarči biti uključen čak 81 učenik, a stručna suradnica u odjelu za prosvjetu i kulturu Grabrijela Crnjac podsjeća da su u školi "Švarča" do sad bile dvije grupe.
– Naime, do sad je u školi 50 učenika pohađalo produženi boravak, no 30 učenika prvih razreda pokazalo je želju da ide u produženi boravak. To znači da bi dvije učiteljice trebale raditi s 80 učenika, a to ne bi bili uvjeti za rad – kazala je Crnjac, obrazlažući potrebu uvođenja nove grupe produženog boravka.

Osim tri grupe u školi "Švarča", program produženog boravka organiziran je i u dvije grupe u školama "Dubovac", "Grabrik" i "Dragojla Jarnević", te jednoj u OŠ "Braća Seljan". Od idućeg polugodišta produženi boravak trebao bi zaživjeti i u školi "Banija".

Pročitajte i ovo

VELIKA OBLJETNICA

Gradski muzej Karlovac slavi 115. rođendan, u utorak i srijedu program na tri lokacije