Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Život SVE JE BIJELO Podijeli

Prvi ovosezonski snijeg zabijelio Karlovac, u Ogulinu ga palo 18 cm, Slunju 15 cm

Za Karlovačku županiju “uključen” narančasti meteoalarm zbog poledice od snijega i kiše koja se smrzava na tlu

Nakon što smo još prošli tjedan bili u kratkim rukavima i temperaturama od 20 stupnjeva, danas je već pao prvi ovosezonski snijeg.

Pada diljem Hrvatske pa i na području Karlovačke županije. Dok je Karlovac i okolicu zabijelio tj. ima ga između 5 i 10 cm, u Ogulinu i Slunju napadalo je 19 odnosno 15 centimetara snijega.

Upravo zbog snježnih oborina, koje bi do sredine dana trebale prijeći u kišu i to onu koja se ledi na tlu, za područje Karlovačke županije “uključen” je narančasti meteoalarm.

Tri hrvatske regije – Gospić zbog obilnijeg snijega, Kvarner i Velebitski kanal zbog jake bure, su u crvenom.

Zimski uvjeti vladaju na svim glavnim prometnicama u Gorskom kotaru i Lici, na A6, D3, D1. Autocesta A1 Zagreb-Split-Ploče u potpunosti je od jutros otvorena za sav promet.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama nema slobodnog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Rijeci ili Istri, i obrnuto (zbog zimskih uvjeta i vjetra). A samo za osobna vozila otvorene su (zbog vjetra): dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice, Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja (DC8).

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE

Od 83 testiranih dvoje pozitivnih u Karlovačkoj županiji