Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Karlovac MAŠKARE PREUZELE VLAST Podijeli

Prvi potez nove karlovačke vlasti: Mandiću obojali kosu u plavo. Stiže i pokretni most na Koranu, ali i tramvaj

Sad već bivši gradonačelnik nije znao da mu se sprema “farbanje” pa je malo ostao zabezeknut, no prilično muški podnio je ovaj performans

Prvi potez nove karlovačke vlasti koja je danas preuzela ključeve Karlovca je bojanje kose sad već bivšem gradonačelniku Damiru Mandiću u plavo.

Odmah nakon toga počinju projekti poput izgradnje pokretnog mosta na Korani umjesto drvenog, a kako bi jahte mogle normalno ploviti rijekom, potom postavljanje vjetrenjača na Mekušanskom polju, ukidanje Dana piva i odluka da Dani piva budu svaki dan, Stari grad Dubovac postat će duhovni centar s najvećom podzemnom garažom, a vojarna Luščić postat će veliki solarni panel. Ali, to nije sve, jer bi sve zatočene životinje uz Koranu trebale biti oslobođene, ukinut će se česte autobusne linije zbog zagađanje, a uvest će se i KET – Karlovački električni tramvaj od Švarče do Drežnika. Problem bazena bit će riješen puštanjem vode u šančeve koji će postati bazeni za svakodnevnu uporabu, a predstave u Zorin domu bit će u zoru, sukladno imenu kazališta. Kino Edison bit će srušeno do temelja i bit će napravljen park-ing, a navečer će postati auto kino. I na kraju, zbog spriječavanja buke, svi kafići radit će do 21 sat.

Ministar “farbanja” u novoj karlovačkoj vlasti je Tomislav Pudina

Ovo je program nove karlovačke maskirane vlasti koja je danas dočekala svoj dan i od gradonačelnika Mandića preuzela ključeve grada.

U grad se na velika vrata vratio karneval, jasno – malo kasno, poručili su novi vladari grada. Nakon što su Mandića obojali u plavo, što je definitivno bolje nego crveno, zabava se nastavila na ulicama. Ako je suditi po novoj vlasti, u Karlovcu će biti veselo i puno zafrkancije. Program im je Mandić ocijenio – realnim.

Pročitajte i ovo

NAPREDAK

Karlovačka Čistoća puna planova za ovu godinu: Obnovit će vozni park, ali i povećati odvoz smeća i uvesti nove linije