Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  22C° Karlovac

 • weather-image

  22C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Život s epilepsijom nije lagan, a iscrpljujuća bolest onemogućava normalan život. Lijekovi su jedini koji mogu pomoći jer čak ni alternativna medicina nema toliku moć... Što će biti s njim? Sin mi je bolestan, želio bi imati obitelj Lako je upirati prstom u vanjskog neprijatelja, ali treba biti jednako dosljedan, jasan i transparentan i u trenutcima kad nije dobro, kad treba objasniti vlastite nelogične poteze i priznati vlastite pogreške... Odgovornost, snaga i karakter lidera dokazuju se u krizi... Birački odbor je prilikom prebrojavanja glasova na biračkom mjestu broj 6 utvrdio da je glasovalo ukupno 187 birača, dok je u glasačkoj kutiji bilo 195 listića Ponovljeni izbori u Raši prolaze mirno, pravo glasa ima njih 488 Luka Cindrić često, nažalost, nije fit kroz cijelu sezonu, isto vrijedi i za Arona Palmarssona, dok je Raul Entrerrios u 40. godini. Stoga je Barcelona, zlu ne trebalo, još malo pojačala svoju srednju liniju i do 2024. godine vezala jednog od najboljih mladih rukometaša svijeta, Slovenca Domena Makuca (20). Makuc, u kojem su svi odmah vidjeli nešto "balićevskog", otišao je iz Celja te će u Blaugrani nastaviti svoj razvoj koji je ponešto zapeo posljednje dvije godine. Odnosno otkako je u sezoni 2017./2018. sa 17 debitirao u Ligi prvaka među velikim dečkima, a fizikalije to konkretno nisu mogle pratiti. I tako će Barca na celjski i slovenski pogon jer iz Kielca je stigao Blaž Janc, tu je od ranije i Jure Dolenec, a portugalsko-brazilskog začina dali su najbolji mladi pivot svijeta Luis Frade, odnosno desni vanjski Haniel Langaro, onaj koji nam je u Kolnu utrpao devet komada. Ima se, može se. Barcelona dovela 'slovenskog Balića' za konkurenciju Cindriću

Život RADNIČKA BICIKLIJADA Podijeli

Prvosvibanjska biciklijada okupit će na Grdunu 2500 biciklista, prvi startaju Dugorešani

Bicikliranje, zabava i borba za radnička prava – sindikalist Badovinac od sutra po cijeloj županiji s mobilnim štandom za potpisivanje inicijative

Sve je spremno za start 26. prvosvibanjske biciklijade koju organizira SSSH i koja prema kupalištu Grdun na Dobri kreće iz tri grada.

Prvi će startati Dugorešani, u 8:30 sati. Nakon okupljanja ispred robne kuće trasa je poznata – preko Belajskih Poljica, Mostanja, Rakovca, Radićevom do Centrale Karlovače banke.

Tamo će se priključiti biciklistima iz Karlovca, a istovremeno, u 9:30 sati, krenut će biciklisti iz Vrhovca prema Ozlju.

Na startu u Karlovcu osim prijava i podjele majica te glazbenog dijela programa, a bicikliste će ispratiti i karlovački bubnjari, sudionici će moći potpisati inicijativu za raspisivanje referenduma 67 je previše.

Upravo to je i poruka ovogodišnje biciklijade. Podsjetimo, sindikati prikupljalju potpise kako bi na referendumu tražili vladu da promijeni odluku da se u mirovinu ide sa 67 godina i vrate je na 65.

U Karlovcu od prvoga dana prikupljanje potpisa ide iznad svih očekivanja, kaže povjerenik za Karlovačku i Sisačko – moslavačku županiju Nikola Badovinac.

Štandovi su postavljeni u gradovima u cijeloj županiji na javnim mjestima, pored javnih ustanova – škola…, a od sutra će jedan biti mobilan.

-U Karlovcu su tri službene lokacije – kod Kauflanda, na Trgu Matije Gupca i u Radićevoj kod žabe. Svaki dan ćemo dozirati sve više mjesta i bit će ih sigurno više od 50 na području naše županije. Od četvrtka jedan će pak štand biti kod mene u autu, a ja ću biti po cijeloj županiji u svim gradovima i općinama, najavio je Badovinac.

Iako jutro nije obećavajuće počelo meteorolozi najavljuju lijep dan pa je to razlog više da svi ljubitelji bicikliranja budu dio ove jedinstvene prvosvibanjske tradicije.

Foto: Arhiva RM

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE

Jedna oboljela osoba iz Ogulina djelatnik je bolnice. Poduzete sve mjere zaštite pacijenata