Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život PSIHOLOZI U AKCIJI Podijeli

“Psihopatija” za početak 13. tjedna psihologije u Karlovcu

Tjedan psihologije u Karlovcu obilježavaju Društvo psihologa i Zavod za javno zdravstvo

Trinaesti tjedan psihologije počinje danas i u Karlovcu predavanjem za građanstvo o psihopatiji, ali cijeli tjedan obilovat će jednako zanimljivim predavanjima i radionicama.

Svaki dan u Knjižnici za mlade Društvo psihologa Karlovac organizira jedno predavanje od 18 sati, a ovo večerašnje održat će Domagoj Švegar. Tema je “Efekti psihopatije, makijavelizma, narcizma i empatije na moralnu prosudbu – Jesu li psihopati najmoralniji?

Sutra će Mateja Bubaš govoriti o psihološkim kriznim intervencijama dok je takozvani “burn out” iliti “Sagorijevanje na radnom mjestu – Tinja li još moja iskra” tema o kojoj će predavanje održati Ivana Barić u srijedu. U srijedu u sklopu tjedna psihologije stručno predavanje bit će od 11 do 13 održano i u Zavodu za javno zdravstvo Karlovačke županije. O  rezultatima istraživanja pojavnosti mentalnih poremećaja kod djece osnovnoškolske dobi   govorit će Valentina Ričković i Melita Ladika, a o školskom neuspjehu i ovisničkom ponašanju Ivan Sušanj.

U četvrtak, 20. veljače, u Knjižnici za mlade će pak od 18 sati biti održana radionica za srednjoškolce i sve ostale zainteresirane građane pod nazivom “Psiholog -i-ja pod povećalom”. Vodi ju Mirjana Belavić. Za zatvaranje tjedna psihologije u petak predavanje o nasilju održat će Davorka Bišćan i Mateja Bubaš, a bit će otvorena i izložba fotografija Roberta Gojevića “Žene šute i skrivaju svoje lice”.

Photo by Armin Lotfi on Unsplash

Pročitajte i ovo

PLIVANJEM DO ZDRAVLJA

Jutros poplava kod nadvožnjaka na Ilovcu, automobili plivali