Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život OBRAZOVANJE Podijeli

Pučko otvoreno učilište Lingua poziva: postanite voditelj izrade i provedbe EU projekata

Nova grupa polaznika s nastavom počinje 16. ožujka.

KARLOVAC – Želite li uspješno izraditi i provesti projekt financiran iz EU FONDOVA? Želite li povećati kompetencije i biti konkurentni na tržištu rada? U Pučkom otvorenom učilištu LINGUA su u tijeku upisi u program Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU FONDOVA, a nova grupa počinje s nastavom 16. ožujka.

– Program je namijenjen svima koji žele prijaviti projekt financiran iz EU fondova: poduzetnicima, civilnom sektoru, organizacijama lokalne i regionalne samouprave, obrazovnim institucijama i organizacijama u kulturi, zdravstvu, socijalnoj skrbi, zaštiti okoliša itd., kao i pojedincima koji se žele baviti pružanjem savjetodavnih usluga u području izrade projektne dokumentacije ili provedbe projekata. Naučite sve što vam je potrebno da biste napravili kvalitetan projekt prema unaprijed definiranim pravilima, prijavili ga na natječaj i ostvarili bespovratna sredstva – poručuju iz POU LINGUA.

Program se sastoji od pet nastavnih cjelina: osnove EU fondova, upravljanje projektnim ciklusom i pristup logičke matrice, izrada koncepta projekta, izrada projektne aplikacije i proračuna i temelji uspješne provedbe projekta – u trajanju od 150 školskih sati.

Voditeljica programa je Antonija Vučić, iskusna predavačica i voditeljica brojnih uspješnih EU projekata. Do popunjenja grupe LINGUA nudi akcijsku cijenu od 7.500 kuna, a moguće je i obročno plaćanje. Svaki polaznik dobiva na poklon USB stick s materijalima za učenje.

U program usavršavanja za obavljanje poslova voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova može se upisati osoba koja ima višu ili visoku stručnu spremu. Program je verificiran od Ministarstva znanosti i obrazovanja, a zanimanje se nakon završenog programa upisuje u elektronsku radnu knjižicu. Nastava se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 do 20 sati.

– POU LINGUA se s ponosom može pohvaliti uspjehom svoje tri generacije polaznika, koji su već imali priliku svoje znanje pretočiti u uspješne projekte na svojim radnim mjestima. Upisi novih kandidata za Voditelje projekata financiranih iz EU FONDOVA su u tijeku pa vas pozivamo da što prije osigurate svoje mjesto u grupi i povećate svoju konkurentnost i zapošljivost na tržištu rada. Upisi traju do popunjenja grupe. Sve informacije možete dobiti pozivom na 047 421-800 ili na e-mail uciliste@lingua-centar.hr – poručuju iz LINGUA-e.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

DADILJANJEM DO USPJEHA

Duga Resa sufinancirat će dadiljanje djece neupisane u vrtić: “Ovime smo i dalje grad koji brine o djeci”