Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Pune ruke posla za povjerenika lige i disciplinskog suca: za Vojnić ’95, Vatrogasac i Koranu nastupili igrači koji su bili pod zabranom

Brkić, Vucelić i Perenčević imali su zabranu nastupa iz prošle natjecateljske sezone.

KARLOVAC – Već 1. kolo nove sezone Prve županijske nogometne lige donijelo je puno posla povjereniku natjecanja i disciplinskom sucu. Utakmice Vojnić ’95 – Ilovac i Vatrogasac – Korana nisu registrirane zbog nastupa igrača koji su bili pod zabranom!

U susretu u Vojniću, koji je završio rezultatom 2:0 za domaćina, za momčad Vojnića ’95 igrao je Mirko Brkić, koji je imao zabranu nastupa iz prošle natjecateljske sezone. A isto se dogodilo i u Gornjem Mekušju, gdje je domaćin pobijedio Koranu s 1:0. I Goran Vucelić iz domaće ekipe i Antonio Perenčević iz turanjske imali su zabranu nastupa iz prošle sezone. Veliki je to predvid ovih triju klubova, tim više što je Nogometni savez Karlovačke županije u svojim Službenim vijestima od 14. kolovoza objavio listu igrača koji nemaju pravo nastupa u 1. kolu nove sezone.

Županijski Savez zatražio je očitovanja spomenutih klubova pa će povjerenik za natjecanje na sljedećoj sjednici donijeti odluke kako će spomenute utakmice biti registrirane. Ona u Vojniću, gdje je previd napravila domaća momčad, vrlo vjerojatno rezultatom 3:0 za Ilovac, no u Gornjem Mekušju su obje ekipe nastupile s igračima koji su bili pod zabranom pa će povjerenik imati nešto teži posao donijeti pravičnu odluku.

Disciplinski sudac ‘odrezao’ je Vojniću ’95, Vatrogascu i Korani novčane kazne u visini od 500 kuna, Brkiću, Vuceliću i Perenčeviću zabrane nastupa na dvije prvenstvene ili kup utakmice, a službene predstavnike spomenutih klubova kaznio upozorenjem.

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Antonio Gojak ušao u sastav reprezentacije za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Kairu