Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Hrvatska PREDIGRA ZA WRC Podijeli

“Quattro River Rally” po prvi puta u Karlovcu i županiji 26. i 27. ožujka

Bit će to predigra za WRC krajem travnja koji će se voziti gotovo istim stazama kao i lani, po ozaljskom, dugoreškom i netretićkom kraju

Po prvi puta Karlovac i županija bit će domaćini reliju “Quattro River Rally”, odnosno “Reli na četiri rijeke” na kojem će nastupiti relijaši, a ujedno će to biti i sjajna predigra za WRC, odnosno najbolje svjetske relijaše koji će mjesec dana nakon toga ponovno juriti našim cestama.

Prošlogodišnji WRC pokazao se kao sjajan projekt, turistički proizvod koji je popunio kapacitete, a pohvale na račun utrke išle su iz Međunarodne automobilističke organizacije te WRC Promotora.

Kako bi se na vrijeme pripremili za najbolje relijaše, Karlovac i županija tako će imati “svoj” reli, o čemu je Radio Mrežnica pisala prije tjedan dana, a čitajte ovdje.

Prvi “Quattro River Rally” imat će start i cilj kod dvorane Mladost u Karlovcu, servis će biti na prostoru ŠRC-a Korana, a vozit će se po etapama županije koje su i lani vožene tijekom WRC-a, odnosno na ozaljskom, netretićkom te dugoreškom području. Na njemu će nastupiti i neke posade koje će biti i na WRC-u, pa će im to biti dobar trening i upoznavanje s našim cestama.

S organizatorima obje manifestacije danas se susreo i karlovački gradonačelnik Damir Mandić kako bi  Grad spremno i učinkovito pomogao u ovom atraktivnom događaju, a Karlovčani bar malo u svom gradu okusili miris oktana.

 

 

Pročitajte i ovo

DA SE NE PONOVI

Danas je Dan sjećanja na holokaust