Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Ravnjak i Ranitović osvojili 1. mjesto na Daljinskoj regati na Jarunu, Hodak i Jakšić drugoplasirani

Na regati je nastupilo sedam posada Korane i dvije posade Karlovca.

Jedno prvo i dva druga mjesta osvojili su karlovački veslači na Daljinskoj regati održanoj jučer na Jarunu, koja je ujedno bila kriterijska za reprezentativne posade u svim kategorijama.

Najuspješniji su bili Šime Ravnjak i Luka Ranitović iz Korane, koji su u utrci dvojaca na pariće za juniore B, u konkurenciji osam posada, na stazi dužine 4000 metara, osvojili 1. mjesto. Njihova klupska kolegica Ema Hodak u skifu za juniorke B bila je drugoplasirana u konkurenciji deset posada, kao i Josip Jakšić u utrci skifova za juniore B, u kojoj je nastupila 21 posada.

U istoj utrci Tin Jarnjević iz Karlovca zauzeo je 5. mjesto, Jan Latković iz Korane 10. mjesto, a Roman Romčević iz Karlovca 16. mjesto. Među 26 posada u utrci skifova za juniore A, na stazi dugoj 8000 metara, Luka Hajdin iz Korane osvojio je 8. mjesto, a njegovi klupski kolege Mauro Bauer i Igor Šušnjar 15., odnosno pretposljednje 25. mjesto.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SUKOB INTERESA?

Prostor u Sportskoj dvorani unajmio veslački klub čiji je predsjednik ujedno i zaposlenik Mladosti, direktor Uđbinac tvrdi da je sve transparentno, ali…