Radio Mrežnica
MINI RUKOMET Podijeli

Ravno 100 ekipa djevojčica i dječaka zaigrat će na drugom dijelu 19. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca

Za naslove pobjednika borit će se djevojčice rođene 2008. te dječaci rođeni 2008. i 2010. godine.

KARLOVAC – Ravno 100 nastupit će u nedjelju na drugom dijelu 19. Međunarodnog otvorenog prvenstva Karlovca u mini i super mini rukometu, na kojem će se za naslove prvaka boriti djevojčice rođene 2008. te dječaci rođeni 2008. i 2010. godine.

Natjecanje će se, kao i prošle nedjelje, odvijati u Sportskoj dvorani, dvorani ‘Mihajla Prezelja Mitile’ na Dubovcu i dvorani Osnovne škole Grabrik, počet će u 9, a završiti oko 19 sati. Svečano otvorenje zakazano je za 13 sati. Kod djevojčica i dječaka rođenih 2008. godine u konkurenciji su po 32, a kod dječaka rođenih 2010. godine 36 ekipa.

Predsjednik Škole rukometa Karlovac Miloš Đanković podsjetio je da su prošle nedjelje djevojčice i dječaci rođeni 2009. godine osvojili srebrna odličja, a dvije medalje očekuje i ovog vikenda, i to od djevojčica i dječaka rođenih 2008. godine. Istaknuo je i da su troškovi kompletnog natjecanja, za oba vikenda, oko 230 tisuća kuna.

Trener Ivica Ljubić, koji s ekipom djevojčica rođenih 2008. godine brani naslov pobjednika izboren lani, kazao je da bi bilo lijepo ponoviti taj uspjeh i ponovo se okititi zlatnom medaljom. Prvu ekipu dječaka istog godišta vodit će Kristina Vuković. Istaknula je da je konkurencija vrlo jaka i da očekuje minimalno plasman u četvrtfinale. Druga ekipa dječaka igrat će pod vodstvom Gorana Ivkovića, u njoj igraju većinom godinu dana mlađi igrači i nada se prolasku skupine, a Zlatko Grčić i njegova ekipa dječaka rođenih 2010. godine imat će najbrojniju konkurenciju i nastojat će dogurati što dalje.

Uz Karlovčanke i Karlovčane, županiju će na drugom dijelu prvenstva predstavljati djevojčice i dječaci Ogulina i slunjskog Drenka te djevojčice ozaljskog Colapisa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More