Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Rekorder Austrijanac sa 104 šteke

Tako su policajci i carinici kontrolirali ‘Opel Kadet’ austrijskih registarskih oznaka, koji je vozio 45-godišnji državljanin BiH. Kod njega je bilo 10 šteka cigareta, naplaćena mu je kazna i slijedi prijava ODO-u Karlovac. U ‘Mercedesu’, također austrijskih registracija, koji je vozio 53-godišnji državljanin BiH, nađeno je 7 šteka cigareta. Muškarcu je također naplaćena novčana kazna […]

Tako su policajci i carinici kontrolirali ‘Opel Kadet’ austrijskih registarskih oznaka, koji je vozio 45-godišnji državljanin BiH. Kod njega je bilo 10 šteka cigareta, naplaćena mu je kazna i slijedi prijava ODO-u Karlovac.

U ‘Mercedesu’, također austrijskih registracija, koji je vozio 53-godišnji državljanin BiH, nađeno je 7 šteka cigareta. Muškarcu je također naplaćena novčana kazna i slijedi mu prijava.

Pet šteka cigareta s nadzornim markicama BiH nađeno je i u ‘Polu’ pulskih registracija, kojim je upravljao 30-godišnji državljanin BiH. I njemu je naplaćena kazna i slijedi prijava ODO-u Karlovac.

Rekorder je jučer, ipak, bio državljanin Austrije. U ‘Golfu’ austrijskih registarskih oznaka, za čijim je upravljačem bio 56-godišnjak, pronađene su 104 šteke cigareta s nadzornim markicama BiH. Naplaćena mu je novčana kazna, uhićen je i danas će, uz kaznenu prijavu, biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.

Pročitajte i ovo

SLIJETANJE S CESTE

U Skoblić Brdu auto na boku, ozlijeđenih nema