Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Međutim, ako ćemo biti objektivni i realni, nema samodostatnih ekonomija. Njemačka negdje pet do sedam puta hrane više uvozi, nego što izvozi, objasnio je analitičar Velimir Šonje Šonje: 'Ideja poljoprivrede koja sve spašava? To je romantizam' Vice Kendeš, Luka Juričić, Davor Kukec, Zvonimir Blaić, Yusuf Musa, Matteo Pranić i Ivan Antunović službeno više nisu igrači HNK Šibenik. Luka Juričić u ovoj sezoni bio je najbolji strijelac Šibenika, u 18 nastupa dao 8 golova u prvenstvu i dva u Kupu. Ivan Antunović odigrao je ukupno 41 utakmicu, dao 7 golova i imao dvije asistencije. Davor Kukec za Šibenik je u protekle dvije godine nastupio u 59 utakmica, zabio 21 gol i dodao 4 asistencije. HNK Šibenik na svojim je stranicama zahvalio Vici, Luki, Davoru, Zvonimiru, Yusufu, Matteu i Ivanu na svemu što su dali u šibenskom dresu i zaželio im puno zdravlja i uspjeha u nastavku karijere. Rastanak sa sedmoricom igrača Najprije je povećala grudi, a zatim je uslijedilo još desetak operacija. Sad radi kao web model jer je dala otkaz na mjestu recepcionerke jer je na tom poslu, tvrdi, izluđivala muškarce svojom aurom i karizmom Potrošila na operacije 900.000 kn: 'Ne mogu naći posao, moj vrući izgled izluđuje muškarce' Povezanost između sreće i starenja je čvrsta i duboka, a sve studije ukazuju na isti zaključak - stariji ljudi su sretniji, čak i kad se suočavaju sa problemima opadanja zdravlja i gubitka odnosa Sa starošću dolazi sreća, ali i manjak samopouzdanja te diskriminacija po starosnoj dobi

Karlovac Sport Podijeli

Rekordnih 220 ekipa na prvenstvu

Za prvenstvo je prijavljeno 220 ekipa iz više od 100 klubova iz cijele Hrvatske, što je apsolutni rekord. Pokrovitelji natjecanja su predsjednik Stjepan Mesić i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a odvijat će se u 3 dvorane – Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani kod Ekonomsko-turističke škole i dvorani Osnovne škole ‘Grabrik’. U nedjelju će se održati natjecanje za […]

Za prvenstvo je prijavljeno 220 ekipa iz više od 100 klubova iz cijele Hrvatske, što je apsolutni rekord. Pokrovitelji natjecanja su predsjednik Stjepan Mesić i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, a odvijat će se u 3 dvorane – Sportskoj dvorani na Rakovcu, dvorani kod Ekonomsko-turističke škole i dvorani Osnovne škole ‘Grabrik’.

U nedjelju će se održati natjecanje za djevojčice i dječake rođene 1999. godine u super mini rukometu. Nastupiti će 96 ekipa, 32 kod djevojčica i 64 kod dječaka. Natjecanje počinje u sve 3 dvorane u 9 sati, a svečanost otvorenja prvenstva bit će u 13 sati i 10 minuta u Sportskoj dvorani.

Rukometnu školu Karlovac će predstavljati 3 ekipe. Prva ekipa dječaka rođenih 1999. godine, koju vodi trener Boris Batinić, druga ekipa, kojoj je na čelu trener Saša Brkić, i ekipa djevojčica rođenih 2000. godine, koju vodi trenerica Anamari Špruk.

Pročitajte i ovo

KORONA ROĐENDAN

Karlovac za Dan grada bez svečane sjednice u Zorin domu, Rođendanski bal uz epidemiološke mjere