Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Restoran ‘Kristina’ pobjednik turnira

Na turniru je nastupilo 14 ekipa, a prvi dio natjecanja održan je po grupama. Pobjednici grupa bili su Caffe bar ‘Rakovac’, Nogometni klub ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’, Restoran ‘Kristina’ i ‘Zvone se ženi’. U polufinalnim susretima Restoran ‘Kristina’ s 4:1 bila je bolja od ekipe Caffe bara ‘Rakovac’, dok su Nogometni klub ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’ i […]

Na turniru je nastupilo 14 ekipa, a prvi dio natjecanja održan je po grupama. Pobjednici grupa bili su Caffe bar ‘Rakovac’, Nogometni klub ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’, Restoran ‘Kristina’ i ‘Zvone se ženi’.

U polufinalnim susretima Restoran ‘Kristina’ s 4:1 bila je bolja od ekipe Caffe bara ‘Rakovac’, dok su Nogometni klub ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’ i ‘Zvone se ženi’ u regularnom dijelu odigrali 6:6, a nakon izvođenja kaznenih udaraca Nogometni klub ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’ je s 9:8 prošla u finale.

U susretu za 3. mjeste Caffe bar ‘Rakovac’ pobijedio je ekipu ‘Zvone se ženi’ s 2:0. Susret za 1. mjesto između Nogometnog kluba ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’ i Restorana ‘Kristina’ završio je u regularnom dijelu 3:3. Igrači Restorana ‘Kristina’ boljim izvođenjem kaznenih udaraca pobijedili su sa 6:5. Tako je 1. mjesto osvojio Restoran ‘Kristina’, drugi je Nogometni klub ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’ i treći Caffe bar ‘Rakovac’. Najbolji igrač turnira je Stipe Pršlja iz Restorana ‘Kristina’, a najbolji vratar Dražen Rakocija iz Nogometnog kluba ‘Šišljavić’ Tiskara ‘Justament’.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere