Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Rezultati Gimnastičkog kluba Sokol pokazuju kvalitetu i kontinuitet, poboljšani su uvjeti rada i osiguran veći broj trenera

Na Facebook stranici kluba možete pronaći sve potrebne informacije vezane za upise.

KARLOVAC – Iz Gimnastičkog klub Sokol danas su se javnosti pohvalili ostvarenim rezultatima u ovoj godini, najavili što članove kluba još očekuje do njenog kraja, osvrnuli na tradicionalni Ljetni kamp u Selcu te pozvali djecu da se pridruže njihovoj gimnastičkoj obitelji.

Predsjednik kluba Ivan Janković pobrojao je natjecanja na kojima su nastupili u ovoj godini te ona koja ih očekuju u nastavku sezone, s posebnim naglaskom na svjetske kupove, na kojima od Petre Furač očekuju ulaske u finale na gredi. Od ostvarenih rezultata izdvojio je one koje su polučili mladi perspektivni članovi kluba.

– To je Nera Đurić, koja je na Završnici Kupa Hrvatske, u konkurenciji 44 vježbačice, osvojila 3. mjesto, Fran Šančić je na preči osvojio 3. mjesto za mlađe kategorije. Onda Patrik Rajković na ručama 2. mjesto, juniorke su osvojile 1. mjesto već treći puta zaredom, što pokazuje kvalitetu i kontinuitet. Ana Magdalena Fabijanić je osvojila 1. mjesto pojedinačno i s ekipom, te Josip Franjo Cvitešić 3. mjesto na Završnici Kupa Hrvatske.

Šančić: Ovogodišnje izdanje Ljetnog kampa u Selcu bilo je najbolje do sada

Pohvalio je sve trenere koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi Ljetnog kampa u Selcu, naglasivši kako on ima vrlo važan međunarodni karakter. O samom kampu više je rekao Željko Šančić, predsjednik Gimnastičkog saveza Karlovačke županije, po čijem je osobnom mišljenju ovogodišnje izdanje bilo najbolje do sada.

– Primarna zadaća tog kampa je aktivni odmor, priprema određenih elemenata i predvježbi za neke teže elemente, ali i usvajanje težih elemenata. No, isto tako zadaća tog kampa je i da treneri međusobno razmijene iskustva, da jedni drugima pomognu u radu, da se međusobno promijene u vođenju djece, da i djeca osjete kako to rade treneri s nekim drugim iskustvima. I to daje jedan podstrek i dodatni motiv i afirmira sport u cjelini, afirmira gimnastiku i afirmira to jedno zajedništvo i pozitivno sportsko prijateljstvo – istaknuo je Šančić.

Iz kluba su se ispričali svim roditeljima koji prošle godine, zbog velike liste čekanja, nisu imali priliku upisati djecu u klub. Ni po terminima ni raspoloživom vremenu za treninge nisu mogli prihvatiti sve zainteresirane, no ove godine situacija se promijenila. Glavni trener Ivan Šimunović kazao je da na Facebook stranici kluba postoje sve bitne informacije oko termina upisa. U odnosu na prošlu godinu bitno su poboljšani uvjeti, osiguran je veći broj trenera koji se redovno educiraju pa se samim time povećala i kvaliteta rada.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Karlovačkim borcima tri zlata, dva srebra i tri bronce na 4. Omiš Openu