Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac DOMOVINSKI POKRET Podijeli

Ribić predao listu DP-a: Karlovčanima nećemo obećavati brda i doline, samo da ćemo ih časno i pošteno predstavljati u vijeću

Branitelji i Domovinski rat temelj su državnosti, ali mi ne živimo u prošlosti već u sadašnjosti i znamo sve probleme, kaže Alenko Ribić

Mlada smo stranka, prvi put izlazimo na izbore, zahvalni smo članovima i simpatizerima na angažmanu i potporu i vjerujemo u dobar rezultat. Želimo da Karlovačka županija bude županija iz koje se ne odlazi. Nećemo obećavati brda i doline, jedino da ćemo časno i pošteno predstavljati građane. 

Poručili su to danas predstavnici Domovinskog pokreta prije predaje liste za Gradsko vijeće Karlovca.

Listu DP-a nosi poznati specijalac, dobro poznat Karlovčanima i  s velikim ugledom među braniteljskom populacijom Alenko Ribić, a drugo ime na listi ono je Danka Butale, najpoznatijeg karlovačkog fizioterapeuta.

Na svojoj listi DP-ovci imaju dosta hrvatskih branitelja jer su hrvatski branitelji i Domovinski rat temelj hrvatske državnosti, a branitelji ono najsvetije što je ova država mogla dati, kaže Alenko Ribić.

-Prema tim ljudima se treba odnositi s posebnim poštovanjem jer da nije bilo hrvatskih branitelja, sve političke opcije danas ne bi imale priliku predavati liste i to moraju shvatiti. No, mi ne živimo u prošlosti, kao što znaju nam reći da živimo u 1991.godini, naprotiv, živimo u sadašnjosti. Znamo sve probleme, izazove koji su pred nama, ali gledamo i u budućnost jer želimo bolji prosperitet za sve građane u Karlovcu, rekao je Ribić. Pozvao je sve karlovačke birače da izađu na izbore i daju glas DP-u. – Nećemo obećavati brda i doline, jedino što možemo obećati jest da ćemo časno i pošteno te građane predstavljati u gradskom vijeću Karlovca.

Domovinski pokret još je jučer predao listu s potpisima za karlovačkog župana i svog kandidata Vlatka Ivku, kao i listu za budući saziv županijske skupštine.

Pročitajte i ovo

NESREĆA NA D1

Na Slunjskim Brdima večeras se prevrnuo kamion